Miriam benået og i sikkerhed

Har du også følt for den unge mor til to Miriam Ibrahim, som blev dømt til døden for at konvertere fra Islam til Kristendommen? Så kan du glæde dig over, at Miriam endelig er løsladt og i sikkerhed.

Hele verden fordømte Sudan, da den 27-årige Miriam Yahia Ibrahim blev dømt til døden for at have giftet sig med en Kristen mand, Daniel, fra Sydsudan.

Læs også: Skal hænges for at elske sin mand

Nu er Miriam og hendes to børn endelig løsladt og i sikkerhed på italiensk jord sammen med Daniel, der i mellemtiden har opnået amerikansk statsborgerskab.

Miriam blev fragtet fra Sudan til Rom i den Italienske regerings fly. Om parret bliver i Italien eller rejser videre til USA, vides endnu ikke.

Læs også: Håb for dødsdømte Miriam

I lufthavnen blev Miriam budt velkommen af den italienske Premierminister Matteo Renzi, der ses bag Miriam, samt Udenrigsminister Federica Mogherini, som går bag Viceminister Lapo Pistelli, der har fået lov at bære Miriams 18 måneder gamle søn Martin.

Datteren Maya fødte Miriam i fængslet, hvor hun har opholdt sig siden hun var 3 uger henne. Også sønnen Martin var fænglset sammen med sin mor.

Læs også: Dødsdømte Miriam har født

Miriam blev benået efter mange menneskerettighedsorganisationer og politikere fra hele verden længe har kritiseret Sudan for ikke at overholde en hel basal menneskerettighed - religionsfrihed.

Sudan indførte Sharialov i starten af 1980érne. Ifølge Sharialoven må Islamiske kvinder ikke gifte sig med mænd med andre religioner, ligesom det er ulovligt at konvertere til andre religioner. I begge tilfælde risikerer kvinden dødsstraf som Miriam. Mænd må gerne gifte sig med ikke rettroende.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-