Mistænkt morder fundet død

Bare 14 år gammel blev skolepigen Alice Gross fundet død i en biflod til Themsen vest for London. Politiet mener, hun blev dræbt, og startede hurtigt en intensiv jagt på en mistænkt gerningsmand. Nu har politiet fundet den mistænkte død. Arnis Zalkalns blev fundet hængt i en park – også i det vestlige London.


Scotland Yard startede en intensiv jagt på den 41-årige lettiske indvandrer, Arnis Zalkalns, efter de fandt liget af en kun 14-årig skolepige, Alice Gross. Politiet følte sig sikre på, at Arnis Zalkalns havde myrdet den unge pige. De frygtede, at han var flygtet tilbage til Letland.

LÆS OGSÅ: 14-årig skolepige myrdet

Nu har de så fundet ham. Død. Politiet mener, at han har hængt sig selv i en park ikke særlig langt fra det sted, hvor Alice blev fundet.

Var som sunket i jorden

Liget af den blot 14-årige skolepige blev fundet tirsdag aften den 30. september i en bi-flod til Themsen i det vestlige London. Alice forsvandt under en spadseretur den 28. august, og Scotland Yard har siden efterforsket sagen med alle tilgængelige ressourcer

LÆS OGSÅ: Jeg venter firlinger

Kort efter fundet af liget, som lå i floden tæt ved det sted, hvor Alice Gross' sko og skoletaske var fundet 28 dage tidligere, meddelte britisk politi, at man nu betragter sagen som en mordefterforskning.Navnet på en mulig gerningsmand blev også offentliggjort. Der var tale om Arnis Zalkalns, der selv har været som sunket i jorden siden én uge efter pigens forsvinden, men som nu er fundet død.

Efterforsker stadig

Alt tyder på, at den mistænkte døde kort efter drabet på Alice. Selvom den eftersøgte nu er fundet død, stopper efterforskningen ikke. Politiet leder stadig efter beviser for endeligt at kunne fastslå, præcis, hvordan drabet på den 14-årige skolepige fandt sted.

LÆS OGSÅ: 16-årige Bolettes kamp mod kræften

Arnis Zalkalns er tidligere dømt for drab i Letland, men flyttede siden til England, mens hans to børn blev hjemme i Letland. Det er i forbindelse med fundet af hans lig kommer frem, at han dagen efter Alices forsvandt sendte en farvel-SMS til sine børn.

-Jeg elsker jer, skrev han.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-