Mødte kærligheden på hospitalet

Krista D´Agostino bliver vred, når hendes nygifte mand siger, at han er lykkelig over, at være offer for en terrorbombe. Ellers havde de nemlig ikke mødt hinanden

James og Krista var et smukt brudepar

Der er sjældent noget så skidt, at det ikke er godt for noget. Det mundheld kan James Costello og hans nybagte hustru, Krista D´Agostino, tale med om.

James er i den besynderlige situation, at han er glad og taknemmelig for, at han i april 2013 blev alvorligt kvæstet af en terrorbombe. Den 33-årige amerikaner overlevede med nød og næppe.

Kærlig kompensation for smerter

Læs også: Ville se sin lillebror

Men under sin hårde og langvarige genoptræning fik han fuld kompensation for sine mange smerter. Han mødte nemlig sygeplejersken Krista. De to forelskede sig, og for kort tid siden blev de gift.

- Krista bryder sig ikke om at jeg siger det. Men jeg er lykkelig for at være én af de 183, der blev såret efter bomben. Var det ikke sket, havde jeg aldrig mødt hende, siger James.

I øjeblikket opholder de to nygifte sig på bryllupsrejse på Hawaii. Men inden blev de viet ved et storstilet bryllup, som var sponseret fra start til slut af virksomheder, privatpersoner og et hotel, Hyatt Regency i Bosten, som havde besluttet at give parret en romantisk og gratis oplevelse for livet.

Langvarig genoptræning

Læs også: Emily voksede op i cirkusvogn

James Costello var tæt på målstregen af Boston Marathon den 15. april 2013, da bomben sprang. Tre døde, og 183 blev mere eller mindre hårdt såret. Billedet af en hårdt såret James med løbetøjet hængende i laser gik verden over. Det var mest hans ben, det gik ud over. Han blev indlagt og opereret på et hospital i Boston, og bagefter overflyttet til genoptræning og psykisk terapi på Spaulding Hospital. Det var her, han mødte sit livs kærlighed, sygeplejerske Krista D´Agostino. Hun hjalp James med at komme psykisk og fysisk på højkant, og som tak inviterede han hende på en romantisk middag. Herefter udviklede forholdet sig på en måde, så det endte med bryllup.

150 familiemedlemmer og venner var med til den gigantiske bryllupsfest på Hyatt Regency. Direktøren for hotellet, Emily Sharp, var initiativtageren til det sponsorerede arrangement. Han siger:

- James og Krista er et par søde mennesker. De er beviset på, at der kan komme noget smukt og godt ud af en frygtelig oplevelse. De fortjente en fin fest efter at det, de har været igennem.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-