Mor er 12 år – far er 13 år

I begyndelsen af april blev en pige på kun 12 år og en dreng på 13 Englands yngste forældrepar, da pigen fødte en sund og rask baby-pige på 3.288 gram. Det unge par har været kærester et år. Det yngste danske forældrepar var kun 13, da de fik en datter.

Forsiden på The Sun med det unge forældrepar.

- Babyens mor og far har været kærester i et år, så der er ikke tale om en flygtig affære. De har planer om at blive sammen og opdrage deres datter sammen. De er virkelig glade for hinanden, totalt forelskede. Hun går i 7. klasse og han går i 9. på en anden skole, fortæller en kilde nær familien til den engelske avis The Sun.

LÆS OGSÅ: Danske Patrick på 13 har ikke set sin datter

Det nybagte forældrepar, som er Englands yngste, er beskyttet af navneforbud, fordi de er så unge - men de har selv lagt billeder af sig selv og deres nyfødte frem på de sociale medier.

Parret mødtes i en park, da hun var kun 10 år. Året efter blev hun gravid.

Ægte kærlighed

- Hun er helt forgabt i ham. Hun ser det som ægte kærlighed, og de har planer om, at gifte sig, siger kilden til The Sun.

Pigens venner og bekendte havde angiveligt ingen anelse om, at pigen, der bor med sin 27-årige mor i det nordlige London, var gravid. Men pludselig i kom hun ikke længere i skole.

- Alle var chokerede. Hun gik i skole indtil marts. Hun så slet ikke gravid ud. Hun er i forvejen så lille. Hun havde ikke engang en bule på maven, siger kilden og fortsætter:

- Hendes mor støtter hende. Hun var selv teenager, da hun blev mor. Så hun er ikke vred på hende eller dømmende.

Danske forældre på 13 år

Det hidtil yngste forældrepar i England, som altså nu kan se sig slået, hedder April Webster og Nathan Fishbourne. De var begge 14, da deres søn, Jamie, kom til verden i Wales i 2010.

LÆS OGSÅ: Forældre på 16 år

I Danmark trak det overskrifter, da to 13-årige på Als, Patrick og Lena, i 2009 blev forældre til en lille datter. Lena blev gravid, da parret var 12 år.

Den yngste mor, der er registreret i verdenshistorien skulle angiveligt være Lina Medina fra Peru, som i maj 1939 blev mor til en lille dreng, Gerardo, da hun var kun 5 år og 7 måneder.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-