Mor kan ikke se forskel på sine piger

Hvis det ikke var for farven på pigernes storetåsnegle, så kunne ingen se forskel på de identiske trillinger Maddison, Paige og Ffion fra South Wales – heller ikke pigernes forældre. For at undgå at forvirre de tre piger med forskellige navne, har forældrene derfor taget et nyttigt trick til sig. De farver pigernes storetånegle med hver deres farve, og for at gøre det endnu nemmere at huske, hvem der er hvem, har de sørget for, at give hver pige en farve med samme forbogstav som pigens navn.

Deres farve passer til pigenes navne

Maddison har fået farven mintgrøn, Paige er lille (på engelsk: purple) og Ffion er fuchsia (en pink nuance)

Farverne hjælper forældrene, når de skal give pigerne mad, bade dem og skifte deres ble. Uden en farvekode, ville forældrene have svært ved at holde styr på, hvem der har fået mad, og hvis ble der lige var blevet skiftet. Så snart pigerne sidder ved siden af hinanden er det ikke til at se forskel.

Enæggede trillinger er uhyre sjældent

Pigerne er blevet til på den naturlige måde. Et æg har delt sig i tre straks efter det blev befrugtet. Det sker kun ved 1 ud af 160.000 graviditeter.

Forældrene Karen og Ian Gilbert håber, at deres trillinger med tiden vil udvikle hver deres karakteristika eller stil, så de ikke vil blive forvekslet så nemt.

Ingen kan se forskel

Pigerne er netop fyldt 1 år. Det har været et hektisk år for Karen og Ian, hvor alt har været tredobbelt. At forlade hjemmet et ifølge pigernes forældre som at planlægge en ferie og pakke til en storfamilie blot for at gå en tur. Hver uge bruger trillingerne tilsammen 120 bleer og drikker 84 flasker modermælkserstatning.

At have tre babyer er derfor ikke billigt. Men det trøster deres mor en smule, at de skam allerede bidrager til husholdningsbudgettet som tv-stjerner.

Trillinger hjælper til husholdningsbudgettet

Da trillingerne var spæde fik de en rolle i den engelske tv-drama-serie Stella. De møder alle tre op til optagelserne sammen med deres mor. Men de skiftes til at medvirke, afhængig af, hvem der er mest oplagt. På den måde er de hinandens stand in, og ingen opdager, at babyen i serien i virkeligheden er tre forskellige babyer, så længe de ikke har bare fødder.

Pigernes fireårige storesøster Faye er glad for at kunne hjælpe. Hun har den vigtige opgave at sørge for, at der altid er neglelak på hendes søstres tånegle.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-