Morder får samkvem med lille pige

En kontroversiel dom i Spanien betyder, at en morder får samkvem med en lille, 4-årig pige.


En dommer har vakt debat og forargelse i Spanien, efter han besluttede, at en 4-årig pige jævnligt skal tilbringe tid sammen med den mand, der myrdede hendes mor. Forbrydelsen foregik i Aranjuez tæt på Madrid.

LÆS OGSÅ: 6-årig fandt sin mor myrdet

Camoufleret drab

Sagen begyndte i juni sidste år, da en politimand fra Guardia Civil blev fængslet - og senere dømt - for mord. Han havde skudt sin kone med tjenestepistolen, mens hun sov. Den 33-årige betjent, kendt som Raul RP, forsøgte efterfølgende at camouflere drabet som selvmord, men det lykkedes ikke. Det skriver thelocal.es.

LÆS OGSÅ: Myrdede sin gravide veninde og stjal barnet

Dræbte deres datter

Siden drabet har den 4-årige pige boet hos sin mormor og morfar, mens hendes far har siddet fængslet. Nu kan bedsteforældrene, der praktisk talt også er blevet plejeforældre, forvente, at manden, der dræbte deres datter, kan komme besøg i deres hjem.

LÆS OGSÅ: Barnepige myrdede børnene

Under overvågning

Ved dommens afsigelse konkluderede dommeren bl.a., at det ville være nyttigt og anbefalelsesværdigt, at pigen kunne få besøg af sin far. Under overvågning, skal det rettelig siges. Det drejer sig bl.a. om et fast besøg på fire timer én gang om måneden. Beslutningen er ifølge dommeren baseret på psykologisk teori, der viser, at pigen på sigt vil have godt af at spille spil og tale om lektier med sin far.

Bedsteforældrene har appelleret afgørelsen.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-