Nabokonen ville brænde os ihjel

Et skænderi i et sommerhuskvarter på Orø udviklede sig dramatisk, da nabokonen gjorde alvor af sine trusler om at brænde 26-årige Bettina og hendes to små børn inde.

- Jeg slår både dig og dine børn ihjel! 26-årige Bettina Luna Busch fra Orø i Isefjorden vil aldrig glemme natten til torsdag den 31. juli i år, hvor hendes genbo forsøgte at tage livet af både hende og hendes to små børn.

Nabokonen ville brænde os ihjel

Bettinas nabo Kell hjalp til med at holde ilden i skak, indtil brandvæsenet nåede frem.

- Det hele begyndte med, at Annette spurgte, om ikke jeg ville hjælpe hende med at passe havnegrillen, fortæller Bettina. Ud over at drive havnegrillen arbejder naboen både hos Schulstad og som frivillig brandmand på øen, og nu havde hun fået for meget om ørerne. Bettina sagde ja. Men da hun efter en måneds tid ikke havde løn, meddelte hun Annette, at nu var hun ikke interesseret i at fortsætte.

En frygtelig nat
Og så var det, at tingene begyndte at gå skævt imellem de to kvinder. Det kulminerede om aftenen den 30. juli. - Hun råbte, at det var min skyld, at hun nu var ved at gå konkurs, fordi jeg ikke længere ville hjælpe hende på grillen. Jeg kunne se, at hun var fuld, så jeg bad hende om at gå hjem og komme tilbage, når hun var ædru, fortæller Bettina. Lidt efter midnat antændte Annette branden. Naboerne ilede til og formåede at holde flammerne i skak, indtil brandvæsenet og politiet kort efter dukkede op. - Hun er syg. Heldigvis var det fuldstændig vindstille. Havde det blæst bare en lille smule, var flammerne røget ind på huset, lyder det chokeret fra Bettinas nabo.


LÆS OGSÅ:

Par-kursus har reddet vores forhold

Offer for ægteskabssvindler