Nadja Kaagh går langt for at hjælpe

Næste weekend kan Nadja Kaagh fra De unge mødre genopleve dejlige minder om sin mands frieri. Hun skal gå en døgn-lang stafet til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Det gjorde hun også sidste år, og det var der, Rene friede til Nadja.

Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

Hund ventede et år på død ejer

Lille Torben forsvandt i skoven

Berømt restaurant afslører: Derfor venter du længere på maden

-Det er bare alletiders arrangement. Jeg møder så mange hyggelige mennesker. Så mange, der ligesom jeg, må kæmpe mod sygdom, og det er dejligt at tale med nogle, der er i samme situation, som jeg selv er, har Nadja Kaagh, 30, fra tv-serien De Unge Mødre, tidligere sagt om det landsdækkende Stafet for Livet.

Dybt romantisk bryllup

Nadja har allerede deltaget i flere stafetter i år, men i weekenden gælder det årets helt specielle stafet for Nadja. Nemlig den stafet, der finder sted i Rønde. Her er Nadja holdkaptajn på sit hold, og skal nok gå de første meter for holdet. Men det var også her i Rønde, at hendes mand, Rene Kaagh, friede til Nadja under sidste års arrangement.

LÆS OGSÅ: Nyt De unge mødre bryllup

Et frieri, der senere førte til det dybt romantiske bryllup i maj, som alle netop har kunnet se i serien De unge mødre.

En stafet for livet tager 24 timer. Men det er ikke sådan, at den enkelte deltager skal gå i 24 timer, men mindst en på holdet skal være på banen henover et helt døgn.

Hele familien er med

Ved stafetten i Rønde deltager op mod 50 hold, og de forsøger alle, at samle så mange penge ind som muligt til fordel for Kræftens Bekæmpelsen.

LÆS OGSÅ: Lille Felix træner med mor

Nadjas hold, Team Norddjurs", har 17 deltagere. Og Nadja kan glæde sig over, at hele hendes lille familie deltager. Hendes mand Rene og de to drenge Sebastian og Sakarias er med som holddeltagere, ligesom hendes mor, Dorthe, også skal ud at gå.

Hele stafetten er omkranset af et stort underholdningsprogram. De sker noget i Rønde Bypark hele dagen. Blandt andet kommer Stig Rossen forbi, og synger nogle af sine mest kendte numre.

Vi fejrer livet

Godt nok er formålet med det hele at samle penge ind. Men det er ikke det eneste formål. Mange af deltagerne har selv været ramt af kræft, eller også er de i familie med nogle, der er ramt. Stafet for Livet giver så mulighed for på en afslappet og hyggelig måde at møde andre, der står i samme situation, som en selv.

LÆS OGSÅ: Rørende brev fra mor til dødfødt

-Det er rart at føle, at man gør noget. Og at man kan fejre livet, trods kræft, siger Nadja.

Hendes hold har som mål, at indsamle 5.000 kroner. De har allerede fået 3.000, så mon ikke målet bliver nået.

Du kan følge arrangementet på hjemmesiden:

http://www.stafetforlivet.dk/stafet/syddjurs

Nadja selv vil også åbne Dr. Pjuskes skadestue, hvor Nadja gør et stort arbejde for at børn ikke er bange for at være på et sygehus, enten som patient eller som besøgende.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-