Nadjas hilsen til Cheryl

Nadja Kaagh fra De unge Mødre har meget at glæde sig over. En dejlig mand, vidunderlige børn og et engageret liv med hele familien. Men som leukæmi-ramt har Nadja også sit at slås med. Alligevel har hun overskud til at tænke på andre, på dem der kæmper for livet.

Nadja sender en gribende opfordring på Facebook.Her er hun med sin mand, Rene Kaagh.


Nadja Kaagh, 30, fra De unge Mødre har kæmpet med leukæmi hele sit voksenliv. Det har til tider været hårdt, men det har ikke stoppet Nadja fra at etablere et godt liv som hustru, mor og med mange interesser at leve for.

Men sygdommen kræver hele tiden noget af Nadja. Men midt i sin egen kamp har hun også overskud til at tænke på de, der kæmper for livet. Som Nadja for eksempel skriver på Facebook:

LÆS OGSÅ: Her er Silas private billeder

-I disse timer kæmper en af mine CML-søstre (Kvinder verden over med min type leukæmi) sig igennem sine sidste timer. I nat skrev hun ud med et klart budskab til os alle, og det budskab vil jeg gerne bringe videre til ALLE!

"Spild ikke tiden med at tænke "Det når jeg nok" - "Det gør jeg når jeg bliver gammel" - "Det får jeg tid til når børnene bliver gamle" gør tingene NU!

Lev livet nu

Skriv din "bucket list" - altså listen over de ting du gerne vil opnå og opleve i livet - nu og gør hvad du kan for at opnå dine drømme. Ingen ved hvor længe de har til at nå de ting, så gør det mens du kan og spild ikke tiden, mens du har den!"

God bless Cheryl Hay

(Gud velsigne dig Cheryl Hay)

Kraftige kemokure

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Sådan bliver mit bryllup

Cheryl Hay er en ung kvinde fra Australien. Hun fik diagnosen leukæmi i juni 2012. En sygdom der har udviklet sig uhyggeligt hurtigt i Cheryls tilfælde. Hun har været gennem en stribe kraftige kemokure, har fået en knoglemarvstransplantation, men intet har for alvor ændret Cheryls sygdom.


Cheryl Hay er uhelbredeligt syg, men har kræfter til at give os alle en livsbekræftende besked. Foto: Facebook


I dag har lægerne erklæret hendes leukæmi for uhelbredelig, og de giver ikke Cheryl Hay lang tid at leve i. Men Cheryl vil ikke bukke under for de sorte tanker.

Nadjas opfordring

-Jeg havde håbet, at jeg ville have været i stand til at rejse en sidste gang til Canada for at besøge min familie og sige farvel til dem alle (min far er fra Canada, og jeg har mere 50 familiemedlemmer i Canada). Men jeg må se i øjnene, at min tilstand er så forværret, at det ikke er muligt, skriver Cheryl Hay.

Hun vil i stedet gøre alt for at få noget kvalitetstid med venner og familie i Australien, og så opfordrer hun os alle til at få noget ud af livet. Ikke i morgen, ikke i overmorgen men lige nu.

Det er den opfordring Nadja Kaagh giver videre på sin Facebook.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-