Nu er Burger King-pigen genforenet med sin mor

Efter Katheryn Deprill startede en efterlysning af sin biologiske mor på facebook, er millioner af mennesker i hele verden blevet rørt over den unge kvindes historie – også pigens mor. De to blev endelig genforenet mandag d.24. marts 2014, og Katheryn har fået svar på, hvorfor moren efterlod hende.

Hun er et helt normalt menneske og meget kærlig. Sådan beskriver Katheryn sin biologiske mor, som hun for nylig efterlyste via facebook. Katheryn blev som nyfødt efterladt på toilettet i en Burger King i Allentown i september 1986.

Læs også: Efterladt på Burger King som nyfødt. Nu leder Katheryn efter sin mor

Katheryn vil ikke oplyse, hvem hendes biologiske mor er. Men hun fortæller, at moren bor i Lehigh Valley. Efter mødet med sin mor, var Katheryn ovenud lykkelig. Med et stort smil fortalte hun, at mødet var gået bedre end hun havde turdet håbe på.

De to mødtes hos den lokale advokat John Waldron i Allentown mandag eftermiddag. Katheryns biologiske mor, havde henvendt sig til advokaten og bedt ham om at arrangere mødet. Hun ønskede at forblive anonym.

-De omfavnede hinanden med det samme. Det var skønt at være vidne til noget så følelsesladet, dramatisk og spændende. Det var et lykkeligt øjeblik for dem begge, fortæller advokaten.

Han forklarer desuden, at Katheryns mor og hendes mand selv var i færd med at søge efter den pige, som hun havde efterladt 27 år tidligere. Da Katheryns dukkede op overalt på facebook og i mange amerikanske medier, var moren både glad, men også skræmt af den store mediedækning.

Gravid efter voldtægt

For 27 år siden var det lykkes hende at skjule sin graviditet. Den var det uhyggelige resultat af en voldtægt. Katheryns mor havde rejst som ung. I udlandet var hun udsat for en voldtægt, og da hun vendte hjem, opdagede hun sin graviditet.

Læs også: Maria reddede et hittebarn. Ammede livet tilbage i den lille pige

En abort var ikke en mulighed, mente Katheryns mor. Hun turde heller ikke at henvende sig til et hospital. Der ville hun være tvunget til at svare på spørgsmål, som hun frygtede. Hun frygtede sine forældres reaktion, hvis de opdagede, at hun var gravid. Derfor gennemførte hun sin graviditet uden at fortælle et eneste menneske om sin hemmelighed. Da hun fødte Katheryn, opsøgte hun få timer efter et sted, hun var sikker på var trygt og varmt. På Burger King ville hendes pige hurtigt blive fundet, havde hun tænkt.

Katheryns mor havde kysset sin nyfødte pige på panden, før hun forlod toilettet og bad til, at nogle gode mennesker ville passe på hendes baby.

-Jeg har haft en fantastisk barndom. Min mor gjorde det rigtige. Hun smed mig ikke bare ud. Hun sørgede for, at jeg blev fundet, og det er jeg hende meget taknemmelig for, fortæller Katheryn Deprill.

Som et spejl

Katheryn havde sin yngste søn, syv måneder gamle Jackson, samt sin adoptivmor med til mødet. Hendes biologiske mor havde taget sin mand med. De aftalte, at de fra nu af skal være en del af hinandens liv, og Katheryn fik svar på sin bekymring omkring sin families sygdomshistorie. Som mor til tre sønner, ønskede hun at vide, om der var nogle arvelige sygdomme i familien.

Læs også: 29-årige møder sin biologiske mor for første gang: Endelig er du her!

Mere vil Katheryn og hendes biologiske mor ikke fortælle. De glæder sig bare til at lære hinanden at kende.

-Det var som at se ind i et spejl, svarer Katheryn på spørgsmålet om, hvordan hendes mor så ud.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-