Nu har Heidi født ved akut kejsersnit

Heidi Maria Jørgensen er ved at få huset fyldt med børn – og lykke. Først fik hun sin datter Kamilla hjem efter otte års kamp, og nu har hun under stor dramatik født lille Sofie på 3.800 gram. Så nu er hendes datter Sarah blev både lille- og storesøster – også til hverdag.

Heidi og Kenneth for en lille måned siden. Nu har Heidi født lille Sofie ved akut kejsersnit.


-Det hele startede mandag eftermiddag, da jeg pludselig besvimede på badeværelset, fortæller Heidi Maria Jørgensen, 23.

Det var i sig selv et chok, men chokket er så meget større, når man som Heidi er gravid i niende måned.

LÆS OGSÅ: Min datter kom hjem efter 8 år

-Vi ringede 112, og jeg blev kørt til Næstved sygehus. De ville gerne tage nogle blodprøver, for at se, hvordan værdierne var. Samtidig var de nervøse for, om jeg havde fået en hjernerystelse, da jeg besvimede.

Akut kejsersnit

-I første omgang fik vi at vide, at det hele så godt ud, men da der så tirsdag var stuegang, sagde lægen, at nogle af blodværdierne var helt i bund, og de turde ikke andet, end at lade mig føde ved akut kejsersnit, siger Heidi, der hele dagen også havde været plaget af kvalme og opkastninger.

LÆS OGSÅ: Jeg gør min søn syg

Hun ringede hurtigt hjem til sin mand, Kenneth, 26, der var tilbage i rækkehuset i Korsør for at passe familiens to andre piger, Kamilla på 8 og Sarah på 3.

Nåede at være med

Kenneth skyndte sig afsted mod Næstved og nåede frem bare minuttet før lægerne startede kejsersnittet.

-Jeg er rigtig glad for, at han nåede at være med til fødslen, siger Heidi.

Fødslen og kejsersnittet gik godt, og kort tid efter havde Heidi født en flot pige på 3800 gram og 50 centimeter.

Lægerne forklarede, at Heidi tilsyneladende var ramt af det, man kalder HELLP, som normalt er en udvikling af svangerskabsforgiftning, og som kan være mere eller mindre alvorlig, men som dog altid indebære en fare for mor og barn. Normalt forsvinder symptomerne ved fødsel.

Stadig underkontrol

-Jeg har det godt igen. Og det er dejligt at være hjemme. De to andre piger er meget interesserede i den lille ny, selvom jeg nu og da kan spore lidt jalousi. Men det er bare normalt og alt i alt er Kamilla og Sarah glade for deres lillesøster, siger Heidi. Den lille ny hedder Sofie Maria Jørgensen.

LÆS OGSÅ: Rørende gave til Downs-dreng
Heidi skal dog for en sikkerheds skyld indtil videre have tjekket sine blodværdier. Så det næste stykke tid skal hun hver uge have taget en blodprøve.

Kæmpede for Kamilla

Heidi fødte sit første barn, Kamilla, da hun bare var 14 år gammel, og kommunen overvågede den unge mor fra starten. Allerede da Kamilla var syv måneder, blev hun fjernet fra sin mor.

Lige siden har Heidi kæmpet en brav kamp for at få sin datter hjem, og for en måned siden lykkedes det endeligt.

I mellemtiden mødte Heidi Kenneth for fem år siden, og de to blev gift og blev også forældre til Sarah, som hele tiden har boet hjemme. Nu er den lille familie blevet en stor familie: Mor, far, Kamilla, Sarah og så den lille ny, Sofie.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-