Nu hedder hun Maggie My

Silas Holst og Johannes Nymark er sammen med deres lille datters mor, Louise Sjødahl Mahnkopf, blevet enige om et navn til den lille ny. Den tre uger gamle baby hedder Maggie My.


Så har hun endelig fået et navn. Vild med Dans Babyen, som både Silas Holst og Johannes Nymark er far til, hedder nu Maggie My. Det er i hvert fald, hvad hun bliver kaldt på Instagram.

LÆS OGSÅ: Her er Silas lille datter

Faktisk var det lille Maggie Mys mor, Louise Sjødahl Mahnkopf, der først røbede navnet, men hurtigt blev det delt af danse-deltagerne Silas og Johannes.

Hele tre efternavne

Den lille pige blev født 20. september og er altså næsten 3 uger gammel. Allerede før fødslen fortalte Silas Holst, at deres kommende pige skulle have 3 efternavne. Et fra hver af forældrene. Så det bliver et lidt langt navn den lille ny får: Maggie My Holst Sjødahl Nymark. Eller hvordan rækkefølgen nu bliver af efternavnene.

LÆS OGSÅ: Sara Maria forfulgt på Facebook

I øvrigt er det tydeligt på Instagram, at forældrene til Maggie My stadig er helt berusede af lykke over deres baby. Der kommer hele tiden slået nye billeder op af deres lille pige.

Samba og rumba

I aften fredag skal Silas og Johannes så danse mod hinanden igen. Johannes Nymark vandt sammen med sin partner, Claudia Rex i sidste uge håneretten - eller drilleretten - over sin mand, Silas, men mon ikke Silas satser på revanche i aften sammen med sin partner Sara Maria Franch-Mærkedahl.

LÆS OGSÅ: Tabte 17 kilo på 17 dage

Begge par har trænet hårdt op til dagens dyst. Silas og Sara Maria skal danse samba, mens Johannes og Claudia kaster sig ud i rumba.


'Vild med dans' har gjort Tine Baun til en bedre mor. Det fortæller hun her til MAMA.dk

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-