Nu kan jeg gifte mig med Lotta

Elias fra Västerås blev ramt af meget alvorlig kræft i november sidste år. Han havde bare et stort ønske. At blive gift med sin kæreste, Lotta. Nu ser det ud til at lykkes.

-Jeg sidder her med tårer i øjnene. Hvor kan mennesker bare være fantastiske, siger Lotta, 28, til den svenske hjemmeside nyheter24.se.

Og hendes kæreste Elias, 31, supplerer:

LÆS OGSÅ: Jeg har verdens smukkeste datter

-Vi troede ikke, at folk ville stille op. Vores ønske virkede så stort, så vi troede ikke, det ville gå, siger han.

Elias fra Västerås i Sverige blev tilbage i november ramt af kræft i galdegangene. Det er en alvorlig kræftsygdom, men Elias har lige siden kæmpet imod, alt hvad han kan. Godt støttet af sin kæreste og sambo, Lotta.

Forlovet nytårsaften

Da Elias fik diagnosen, besluttede han at fri til Lotta. Nytårsaften blev de to forlovede, men da Elias er syg og derfor ikke tjener mange penge, har de hele tiden måttet udsætte brylluppet.

LÆS OGSÅ: Sandheden om Claudias farvel

Da den svenske forening for kræftramte, "Ung Cancer", lagde en liste med juleønsker på deres hjemmeside, var Elias og Lottas bryllup med på listen. Og reaktionerne kom meget hurtigt.

De to skulle bruge både brudekjole, fotograf, bryllupskage og et lokale at holde festen i. Alt i alt en del at bede totalt fremmede mennesker om.

Utroligt imponeret

Men der gik kun to timer. Så var det hele klaret. Frivillige ville enten selv hjælpe eller skænkede et af ønskerne til Elias og Lotta.

-Jeg må sige, at jeg ikke troede det, men jeg så utroligt imponeret af svenskerne. Der findes en vilje til at hjælpe, og vi er hurtige, når det gælder. Jeg er både chokeret og vildt imponeret, siger Julia Mjörnstedt, der er generalsekretær i Ung Cancer.

LÆS OGSÅ: Forelsket i ukendt donor

-Ikke i vores vildeste fantasi, havde vi anet, at denne dag skulle slutte på denne måde, skriver Lotta på sin blog, Visa Livet, da Elias ønske blev opfyldt.

-Nu kan vi går i seng med et planlagt bryllup i marts, skriver hun.

Det kommende brudepar blev kærester for godt 7 år siden. Blev som sagt forlovet for et år siden, og nu bliver Elias og Lotta gift i den lokale kirke til marts.

-Selvfølglig er man svag nogle gange, og alt kan føles som et stor mørke. Men dybt inde i os findes en styrke, som man slet ikke vidste fandtes, eller som vi nogensinde tidligere har oplevet. Vi vil aldrig give op, skriver Lotta på sin blog om fremtiden for hendes selv og Elias.