Nu kan René mærke baby sparke

Hannah Melissa fra De unge Mødre har rigtig meget at glæde sig til i det kommende år. Hun skal føde sit andet barn til maj. Og derefter skal hun giftes med René.

René friede på tv til Hannah Melissa, da der var Talkshow for sæson 19 af De unge Mødre startede.


Der er tidspunkter i en graviditet, man husker med ekstra glæde. Blandt dem er den første gang, man mærker liv. Nu kan Hannah Melissa fra De unge Mødre så afsløre på Facebook, at hendes kæreste og forlovede, René, for første gang har kunnet mærke sin baby sparke:

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh om at savne sin søn

-For første gang har René endelig mærket liv udenpå min mave. Ih hvor er det dog vidunderligt, skriver Hannah Melissa, der ikke glemmer sin datter under graviditeten:

-Og Cecilya er en stolt storesøster, der fik lov at høre den lilles hjerteslag, skriver Hannah Melissa.

Hannah Melissa er sat til at føde den 4.maj, og derefter bliver der bryllup.

Friede på tv

René friede til Hannah Melissa for åben tv-skærm, da der var talkshow i forbindelse med starten på De unge Mødre sæson 19. Og Hannah Melissa sagde et stort ja.

LÆS OGSÅ: Hannah friede i stuen

Som hun dengang skrev på Facebook:

-Jeg elsker dig så meget, og jeg vil resten af livet dele hvert sekund med dig, indtil du er slidt helt væk. Sooo muuuch love, skrev hun.

På tirsdag sender Kanal 4 det sidste program i dette års serie. Men de er allerede i fuld gang med at optage sæson 20, som bliver sendt til foråret. Og her kan vi alle følge Hannah Melissas graviditet.