Ny app tvinger dit barn til at svare dig

Har du også børn, som glemmer at svare dine sms’er eller ikke ringer tilbage, når du har forsøgt at få fat i dem? Så vil denne app måske være lige det du går og mangler. Den nye app Ignore No More kan tvinge dine børn til at ringe eller skrive til dig.

Den ny app "Ingnore No More" lukker simpelthen for alt andet på telefonen, indtil dit barn har kontaktet dig. Er det smart? Eller overskrider det barnets ret til selvstædighed?

Læs også: Mobber kaldte lille dreng med Downs grim. Mors svar er genialt

Appen er udviklet af en mor fra Texas, Sharon Standifird, som var træt af, at hendes børn ikke gad at ringe tilbage til hende. Siden er Sharon blevet hyldet af tusinder af forældre, der betegner Sharons ide som genial. Mens andre har ytret bekymring om det er, at gå for vidt i sit behov for at holde øje med sine børn.

Læs også: Forældre skal tro mere på sig selv.

Modstandernes argument er, at hvis man har været en god forælder, vil man ikke behøve sådan en app. Så vil ens børn være opdraget til at svare af sig selv - ikke af tvang. Andre mener, at med sådan en app, vil forældre aldrig lære at give slip på deres børn - at klippe navlestrengen.

Med appén installeret på dit barns telefon, behøver du ikke længere at vente på at dit barn svarer dig. Har du ringet eller skrevet til dit barn, vil dit barns telefon være låst indtil han eller hun svarer dig. Det vil stadig være muligt at ringe 112, men alle spil, internetadgang og dermed apps til sociale medier vil være slukkede.

Det er smart, men det er også debatskabende. For bør børn overhovedet have smartphones? Og har forældre ret til at være i konstant kontakt med deres børn? Har børn ret til ikke at ringe hjem? og har forældre givet op, når de lader teknologien stå for opdragelsen?

Hvad synes du? Du kan deltage i debatten på Ude og Hjemmes facebookside her

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-