Paprika: Jeg var blevet mæt

Det blev Paprika Steen og Mads Vad, der måtte sige farvel til Vild med Dans. Det ærgrede selvfølgelig Paprika at tabe, men hun indrømmede også, at hun var ved at være mæt.


-Jeg er ved at være mæt. Jeg har ikke den samme kondition som de andre. Jeg er jo også lige fyldt 50, siger Paprika Steen oven på nederlaget.

Og det var faktisk et klart nederlag. Dommerne placerede hende sidst med 25 point, og også i disco-maraton blev Paprika og Mads Vad stemt først ud.

Nu har jeg fri

Da de så kæmpede om seernes stemmer mod Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard, var dommen klar.

LÆS OGSÅ: Kæresten flyttet ind hos Claudia

-Sådan er det. Nu får jeg da lidt fri og kan træne lidt på den måde, jeg plejer at danse. Jeg kan da godt lide at danse, men det bliver ikke på konkurrenceniveau igen, siger Paprika.

Vi er venner

Selvom det er tydeligt, at Paprika ikke er totalt knust over at ryge ud, er det lige tydeligt, at hun kommer til at savne træningen med Mads.

LÆS OGSÅ: Rachel vild med sin efterskole

-Vi er blevet venner. Vi har trods alt været sammen tre uger i træk. Vi skal da helt sikkert ses igen. Men det er også meget rart, at jeg ikke skal lære to nye danse til på fredag. Mads har lært mig så meget. Blandt andet at blive ved og at tro på sig selv - også i en dans. Og vigtigst, vi har haft det virkeligt sjovt, siger Paprika.

Mads har også kun ros til Paprika.

-Hun har bare kæmpet og slidt så hårdt, og hun er rigtig sjov at være sammen med.Tænk at få lov til at danse med Danmarks største skuespillerinde.