Pia er min ekstra-mor

Det er et stort arbejde at forberede en konfirmation. For Stephanie fra Årgang 0 er der hjælp at hente. Selvom hendes far ikke længere er kæreste med Pia, hjælper hun med Stephanies store fest. –Pia er min ekstra-mor, siger Stephanie i afsnit 2 af Årgang 0, som TV2 sender på tirsdag.

Stephanie er til Vild med Dans sammen med sin ekstra-mor, Pia, samt sin søster Isabella og sin veninde Katrine.


-Pia betyder meget for mig. Hun har været der gennem 9 år, siger Stephanie fra Årgang 0 i 2. afsnit af dette års Årgang 0. 2. afsnit sendes på TV2 tirsdag klokken 20.

LÆS OGSÅ: Stephanies vilde venindeaften

-Nu flyttede mor jo til Sverige og sådan noget, så hun har været der rigtig meget og støttet mig rigtig meget.

På tirsdag kan vi alle se, hvor travlt Stephanie og hendes familie har med at få stablet årets fest, konfirmationen, på benene.

Ekstra-mor

Stephanie bor sammen med sin far Christian, sin søster Isabella og sin lillebror, Tristan, lidt uden for Slagelse. Hendes mor Christina bor i Sverige, og kan selvfølgelig ikke være der hver eneste dag op til konfirmationen.

LÆS OGSÅ: Så sød var Rachel i Årgang 1

Så selvom Pia og Christian ikke længere er kærester, er hun den, der hjælper Stephanie, når der skal postes invitationer, og når der skal vælges blomster til konfirmationen.

-Pia hun er jo sådan den der ekstra-mor, siger Stephanie i udsendelsen.

-Jeg vil altid have Pia i mit liv. Hun skal altid være i mit liv, siger hun.

Ditte er ny reservemor

Stephanies far, Christian Van der Watt, forklarer, at Pia er en stor del af familien liv og en vigtig person for dem alle.

-Vi prøver at være den der lille mærkelige, skæve familie, som vi nu engang altid har været, siger han i udsendelsen.

LÆS OGSÅ: Stephanies mor skilt

Men Stephanie får da også støtte og hjælpe fra sin mor, Christina Siguenza Bomholt. Det er for eksempel hende, der er med Isabella ude at købe konfirmationskjole.

Siden de optagelser, der nu liver vist på TV2, blev lavet, har hjemmelivet taget en helt ny drejning for Stephanie. Hendes far Christian har mødt en ny kæreste, Ditte, 30, som nu, sammen med sin søn Simon, er flyttet ind hos Christian og hans familie - Stephanie har fået en helt ny reservemor, fortæller Billed-Bladet i denne uge.