Pigerne tager mig på ballerne

Medierne er vilde med Matt Dunford, der af nogen kaldes “mindst lige så smuk som Brad Pitt.”De skriver side op og ned om den 29-årige model, fitnessinstruktør og stripper, der har sit hyr med kvinderne. De kan ikke lade ham gå i fred

Engelske Matt Dunford bliver nærmest overfaldet, hver gang han går i byen.
- Jeg er blevet født med gode gener, og det betyder, at jeg aldrig har manglet selvtillid. Pigerne tilbyder sig selv. Og selv om jeg bare tager en afslappet tur i byen, jager kvinderne mig og tager mig på ballerne, fortæller engelske Matt til avisen Daily Mail.

Lægger ansigtsmaske
- Jeg kan egentlig ikke klage, men det er da trættende en gang imellem. Og på Facebook skændes pigerne om mig - det er helt skørt, siger han.
Den eftertragtede model bruger cirka 100.000 kroner om året på sit udseende - blandt andet får han plejet negle på både hænder og fødder, han lægger ansigtsmaske, og hans veltrimmede krop bliver med jævne mellemrum frisket op med selvbruner.
Derudover bruger Matt meget krudt på at trimme sin krop, og han er stolt af sine store muskler, som er resultatet af tre timers daglig træning seks gange om ugen.

LÆS OGSÅ: Fødte 4 børn på 4 minutter

Kan vælge og vrage

Selv om han kan vælge og vrage mellem interesserede piger, foretrækker han små blondiner med "et sødt smil, velplejede negle og perfekt lagt make-up".
Men udseendet alene er ikke nok for den eftertragtede ungkarl:
- Hvis en pige ikke har noget mellem ørerne, gider jeg ikke bruge tid på hende. Men jeg er ikke så interesseret i at have en fast kæreste lige nu - de fleste kvinder på min alder drømmer bare om at falde til ro og få en kernefamilie, men jeg fokuserer mere på min karriere.

LÆS OGSÅ: Verdens længste frieri

Syet med 12 sting
Matt har dog også oplevet en bagside af medaljen - nemlig misundelse.
- Engang blev jeg slået i hovedet, da jeg var i byen. En fyr overfaldt mig, fordi han troede, jeg lagde an på hans kæreste. Jeg talte til hende og nogle af hendes veninder, men det var helt harmløst. Bagefter tog jeg på skadestuen og blev syet med 12 sting. Men jeg var heldig - det kunne have været langt værre.
I dag forsøger Matt at styre udenom slagsmål, og han ignorerer andre mænds onde blikke:
- Det er bare noget, jeg må leve med, fordi jeg ser godt ud. Men hvis jeg så en anden mand, der så lige så godt som mig, ville jeg sikkert også blive misundelig, indrømmer han.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-