Prins Henriks ven færdig

Tredje runde af Vild med Dans blev sidste runde for prins Henriks ven, modemanden Erik Brandt. Med kun ni point fra dommerne, røg Erik Brandt og hans partner Vivi Siggaard i omdans, og den tabte de til badmintonspilleren Tine Baun og Frederik Nonnemann.


-Jeg gjorde virkelig mit bedste. Så kan man vel ikke forlange mere, sagde Erik Brandt, 70, efter han røg ud af Vild med Dans.

-Lige i starten af Vild med Dans sagde jeg måske til mig selv, at det ikke gjorde så meget, hvis jeg skulle ryge ud. Men nu, hvor det er sket, ærgrer det mig virkeligt. Jeg synes selv, jeg udviklede mig og ville gerne have fortsat med Vivi. Hende vil jeg helst ikke slippe lige med det samme.

Støtte fra Henrik

Erik Brandt er kendt som den ene halvdel af modeparret Erik og Margit Brandt. Hun døde tilbage i november 2011, og Erik blev kastet ud i en svær periode af sorg og savn. Nu er han så småt ved at være tilbage, og dansen var med til at hjælpe ham rigtigt på fode igen.

-Men jeg skal nok klare mig. Det har været rigtig sjovt at være med, og det fortryder jeg bestemt ikke.

LÆs OGsÅ: Silas private billeder af sin baby

En af de personer, der har støttet Erik i de svære tider, er hans gode ven, prins Henrik. Om prinsen så har støttet Erik med en SMS-stemme, er der ikke mange, der ved. Men selv med kongelig opbakning gik det til sidste ikke for Erik Brandt.

Silas slog Johannes

LÆS OGSÅ: Se Sara Maria stå på hovedet

Bedst i aftenens Vild med Dans blev Silas Holst og Sara Maria Franch Mærkedahl, der fik hele 23 point af dommerne.Lige efter fulgte Silas' mand, Johannes Nymark, der så trods en fantastisk præstation må finde sig i, at Silas har håneretten en uge mere hjemme i huset i Brønshøj.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-