Rachel vild med sin ny skole

-Jeg er vild med at gå på efterskole. Alle er så åbne og udadvendte. Det er skønt, siger Rachel fra Årgang 0 om den efterskole, hun nu går på.


Rachel Ellebye, 14, er glad. Rigtig glad. Det fortalte hun, da hun ankom til fredagens udgave af Vild med Dans.

LÆS OGSÅ: Claudia flytter sammen med kæresten

-Jeg går på Askov efterskole, og har fået så mange gode venner. Alle er så åbne og udadvendte. Det er skønt, siger Rachel.

Jeg er stadig med

Rachel havde efter otte år i folkeskolen behov at starte på en ny, og finde sig selv igen. Det gør hun så nu på sin efterskole. For at det rigtigt skal lykkes, har hun aftalt med TV2, at de ikke filmer til Årgang 0 nede på selve skolen.

LÆS OGSÅ: Paprikas nye liv

-Ikke fordi jeg er ked af at være med. Og jeg er da stadig med. Der bliver filmet, når jeg er hjemme, men ikke på skolen. Den vil jeg gerne have for mig selv, forklarer Rachel.

Hendes mor Theresia er glad for, at det går godt for Rachel på efterskolen - og at det også går godt for Rachels storebror, David, der er på udveksling i Salvador i Brasilien.

Mere moden - mere glad

-Der er blevet stille i huset. Og jeg er blevet glad for Skype, siger Rachels mor, Theresia.

Og Rachels far tilføjer:

LÆS OGSÅ: Min dejlige Astrid

-Hun er blevet mere moden og meget mere glad. Det er dejligt.

Rachel går i 9.klasse på Askov Efterskole. Her tager hun alle de fag, alle andre skal tage i niende, men har også undervisning i musical.

-Det synes jeg, kunne være sjovt at prøve, nu chancen var der. Det er rart at prøve noget nyt, siger Rachel, inden hun går ind i studiet for at se de fem konkurrerende par i Vild med Dans.