Rørende brev om myrdet datter

24. januar blev kun 17-årige Elizabeth brutalt myrdet af sin jævnaldrende kæreste, Steven Miles. Han stak hende ihjel med flere knivstik, inden han bestialsk begyndte at partere Elizabeth med nogle haveredskaber. Nu er Steven idømt 25 års fængsel ved en retssag i byen Guildford i Surrey i England. Under retssagen læste Elizabeths mor et rørende brev op for alle i retssalen.


Et uhyggeligt mord har rystet mange i England. Elizabeth Thomas bare 17 år gammel blev 24. januar stukket ned og dræbt af adskillige knivstik i nakken og hovedet. Men ikke nok med det. Efter mordet begyndte gerningsmanden, den dengang 16-årige Steven Miles, at partere liget, og han havde nået at pakke Elisabeths ene ben og ene arm ind i plastikfilm, inden han blev afsløret. Nu er han idømt 25 års fængsel.

LÆS OGSÅ: 14-årig skolepige myrdet

Under retssagen læste Elizabeths mor, Alison Thomas, ifølge avisen Daily Mail, et dybt rørende brev op:

"Elizabeth var meget knyttet til sin familie. Hun brugte meget af sin tid hjemme med at snakke om alle mulige ting i sin dagligdag. Hun var en glad for at snakke.

Vi var så stolte

Hun tilbragte tid med sin bedstemor og besøgte hende ofte. Elizabeth var moden af sin alder, og var på det stadie i sit liv, hvor hun var ved at finde sig tilpas med den person, hun nu engang var.

LÆS OGSÅ: Mor til to dræbt i vanvidskørsel

Vi var så stolte af hende. Hun var så glad for sin skole, hun klarede sig fint i timerne og havde fået nogle dejlige venner. Da politiet kom til vores dør den 24. januar 2014 og fortalte os, at Elizabeth var død, kunne vi simpelthen ikke forstå det. Det har været meget svært at acceptere, at hun ikke længere er i vores liv.

Huset er så tomt og stille uden hende. Hendes bedstemor savner hende så meget. Vi flyttede i sin tid, for at pigerne kunne få plads til at have vennerne på besøg. Det var meningen, at vores hjem skulle være fuld af teenagere, der morede sig. I stedet har vi et tomt værelse ovenpå, som ingen har lyst til at gå ind i.

En skøn person

I dag er der ingenting, der interesserer mig. Jeg orker ikke de mest dagligdags ting som at gå ud at handle, lave mad eller passe vores hjem. Min mand kæmper for at finde det mindste engagement i sit arbejde. Men vi ved, at vi er nødt til at fortsætte for vores yngste datters skyld. Hun har brug for bare noget normalt liv omkring sig.

Vores yngste datter er stille, når hun er hjemme. Hun taler ikke meget om sin storesøster, fordi hun ikke ønsker, at gøre os kede af det. Hun får hjælp af Victim Support og en terapeut, hvilket jeg hader. Hun er sådan en skøn udadvendt person med masser af venner. Vi er nødt til at prøve finde noget positivt i livet - for hendes skyld.

LÆS OGSÅ: Lille Sabrina fundet igen

Vi ved, at vi må gå gennem denne forfærdelige tid, og at det nok vil blive lettere senere. Men lige nu kan vi slet ikke se fremad. Nogle gange har vi mest lyst til bare at pakke en taske og forsvinde. Vores weekend-udflugter er ture til kirkegården. Jeg sætter blomster på hendes grav, men burde sætte dem i hendes hår.

25 år i fængsel

Elizabeth ville være fyldt 18 år den 8. september. Det skulle have været en festdag. Men vi har ikke nogle mærkedage eller festdage at se frem til. Ingen eksamen, intet kørekort eller en første dag på universitetet.

LÆS OGSÅ: Dansede gennem smerter

Vores sorg vil vare for altid", sluttede Alison Thomas.

På trods af det blev Steven ikke erklæret sindssyg, men egnet til almindelig straf, og han fik som sagt 25 års fængsel. Dommeren i sagen, Christopher Critchlow, forklarede, at han ikke kunne give livstidsstraf på grund af Stevens unge alder.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-