Så brutal var tv-kokkens søn

Camillas Plums søn savede halsen over på den lille pony, mens den spjættede voldsomt med benene. I dag kom alle deltaljer frem i retten


De to kammerater nynner gennem klitterne på stranden, mens de trækker af sted med den lille brune Shetlandspony, Tarzan. Da de stopper, bukker den ene sig og klør ponyen på ryggen og aer dens manke. Kort efter ligger Tarzan i sandet. Den spjætter voldsomt med benene, mens en ung fyr saver i dens hals.

Den unge fyr er tv kokken Camilla Plums søn Carl. Og den uhyggelige scene er en privatoptagelse fra den brutale slagtning af Tarzan på stranden i Tisvilde sidste sommer. En slagtning, som blev gennemført, fordi de to kammerater ville skære den ud til bøffer og spise den til Sankt Hans-middag.

LÆS OGSÅ: 16 små hunde hentet af Dyreværnet

Uhyggelige privatoptagelser

Privatoptagelsen blev i dag brugt i retten, da Carl Plum og hans 22årige kammerat sad anklaget for grov dyremishandling af den lille pony.

BT har fulgt retssagen, hvor de uhyggelige detaljer blev sat sammen. Både fra de to kammeraters egne videooptagelser men også fra en rapport udarbejdet af Det Veterinære Sundhedsråd.

Ved bevidsthed under slagtning

Her fremgår det tydeligt, at Tarzan ikke var bedøvet, da den fik skåret halsen over. Den fik et gok i nøden med en gummihammer, men ifølge rapporten har slaget ikke formået at gøre den bevidstløs. Ponyen var kun omtumlet som en bokser efter et hårdt slag, da Carl Plum savede dens hals over

- Dyret har været udsat for en angstprovokerende oplevelse, konkluderer rapporten ifølge BT.

Aviser beskriver også, hvordan Camilla Plum valgte at forlade salen, da hendes søns voldsomme video blev afspillet i lokalet. Selv understrede hun dog, at det ikke var på grund af de voldsomme billeder med hendes søn, men fordi hun skulle på toilettet.

LÆS OGS: Stjal sin pony tilbage

Til sidst ønskede den 25årige Carl Plum selv at komme med en sidste bemærkning.

- Hvis den har lidt overlast, er jeg selvfølgelig sindssyg ked af det. Jeg er glad for, at den havde det godt, til sine sidste sekunder, sagde han som afslutning.
De to kammerater fik begge 30 dages ubetinget fængsel.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-