Sådan fejrer Astrid jul med Thomas

Bare fordi Vild med Dans er slut, betyder det ikke, at Astrid Krag og Thomas Evers ikke skal ses mere. De skal for eksempel mødes den 24. december – juleaftensdag.


-Karla er bare blevet vild med Thomas, siger Astrid Krag fra Vild med Dans om sin datter og sin dansepartner.

Karla, 5, har allerede foræret Thomas Evers en perleplade til at hænge på juletræet, men det kan være, han får flere. For Karla insisterer på, at hun vil besøge Thomas til jul.

LÆS OGSÅ: Jeg har verdens smukkeste datter

-Vi har sådan en tradition med, at vi i familien kører eller går rundt i området og ønsker venner, bekendte og naboer en glædelig jul Det foregår den 24. i løbet af dagen, og det er selvfølgeligt vældigt hyggeligt, men det har også den fordel, at børnene så har noget at foretage sig, inden festen om aftenen, forklarer Astrid.

Julehilsen med perleplade

I år er der kommet et nyt stop på jule-ruten. Thomas Evers Poulsen bor ganske tæt på Astrid Krag ude på Amager, og Astrids datter vil bare forbi Thomas for at give ham og hans lille hund, Pusle, en julehilsen - måske med en perleplade-gave oveni.

LÆS OGSÅ: Astrid: Mit liv har fået nyt indhold

Astrid, hendes mand Andreas og de to børn, Karla, 5, og Malte, 2, skal holde juleaften hjemme. Så kommer Andreas familie forbi, og så står den ellers på helt traditionel jul med and og ris a la mande.

-Vi har også den tradition, at træet kan spises. Altså er pyntet med pebernødder og godter i kræmmerhusene og nogle små guldkurve, som bare skal på træet, siger Astrid.

Sætter sig foran tv'et

Næste dag går turen så til Tørring, hvor der er juledag hjemme hos Astrids mor og far.

Også Thomas skal holde jul hjemme på Amager. Han er vært for seks personer plus Pusle.

LÆS OGSÅ: Sandheden om Claudias farvel

Den 27. december kan det være, at de alle sætter sig foran fjernsynet. Da sender TV2 nemlig en jule-udgave af Vilde med Dans, som er optaget på forhånd, og som ikke er konkurrence. Bare ren julehygge og underholdning.