Sabrina bortført i 12 år

Efter 12 års bortførsel er det lykkedes for myndighederne i USA, at finde frem til nu 17-årige Sabrina, der blev bortført til Mexico for hele 12 år siden. Hun er nu atter bragt til sit hjemland, hvor hun snart skal se den far, hun var så knyttet til som lille.

Et foto af Sabrina, da hun var fem år gammel. FBI har brugt billedet til at efterlyse pigen i årevis. Det er dog først lykkedes at finde hendes som 17-årig.


Atter er en skilsmisse og en magtkamp mellem forældrene endt i en stor tragedie for både barnet og forældrene. Det viser en grotesk sag fra USA. I 2002 blev den dengang fem-årige Sabrina bortført ud af landet af sin mor. Først nu - 12 år senere - er det lykkedes myndighederne at opspore mor og barn i en afsides region i Mexico. I mellemtiden er Sabrina blevet en teenager på 17 år.

Vil ikke møde sin far

LÆS OGSÅ: Min søn blev bortført

Sabrinas far, Greg Allen, holdt et følelsesladet pressemøde, hvor han takkede både FBI og de mexicanske myndigheder for en årelang og vedvarende eftersøgning, der nu har givet gevinst. Han kan han dog ikke umiddelbart forenes med sin datter. Godt nok er Sabrina bragt hjem til Texas igen. Men ifølge myndighederne er hun blevet så hjernevasket gennem årene, at hun i dag ikke ønsker at møde nogle af sine familiemedlemmer i USA - ej heller sin far.
- Jeg har ellers bare lyst til at kramme hende, lød det fra ham, under pressemødet, som blev vist af tv-stationen Sky News her forleden.

En hård straf venter

Kidnapning af børn bliver naturligvis taget meget alvorligt i USA. Også selvom det - som i dette tilfælde - er moren, der har taget sit barn og aldrig i sit liv kunne finde på at skade det. Moren er da også bragt hjem til USA og foreløbig fængslet og der venter hende formentlig en hård straf. Selve "løsladelsesaktionen" i Mexico foregik da heller ikke med kommunale sagsbehandlere - men derimod med bevæbnede politifolk og under så stor dramatik, at en af betjentene blev lettere såret. Det vides dog ikke under hvilke omstændigheder.

LÆS OGSÅ: Miriam bortført til Færøerne

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra moren, der indtill videre ikke har uddybet, hvorfor hun i sin tid valgte at bortføre sin datter.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-