Se de private billeder

Nu nærmer afgørelsen sig. Og de to finalepar er i fuld gang med den sidste træning op til fredagens finale i Vild med Dans. Se her, hvordan de selv synes, træningen skrider frem.


-Vi laver freestyle. Og vi glæder os til på fredag. Det bliver et brag af en finale, skriver Johannes Nymark på Instagram og lægger dette billede fra træningen ved. Måske et lille fingerpeg om, at deres freestyle indbefatter en parasol - eller en paraply.


På Facebook røber Claudia Rex og Johannes Nymark også lidt af, hvilken diæt, de satser på under træningen. Chokolade, slik og nødder.


Parret har på fredag en chance for at slå en enestående rekord i Vild med Dans. I fredagens semifinale scorede parret maximum-point i begge deres danse, og hvis de fortsætter på samme flotte måde, kan de ende med at have fem danse i træk med hver 4 ti-taller.

LÆS OGSÅ: Astrid. Jeg vejer mindre end før jeg fødte

Der skal nemlig dystes i hele tre danse i finalen, og et absolut topresultat, vil være en ny rekord.

Deres modstandere på fredag, Silas Holst og Sara Maria Franch-Mærkedal, har også tid til at dele et par billeder med os andre.


-Ny træningsdag forude…Sidste dag i København---Glæder os som sindsyge…Freestyle-fællesdans - rumba, skriver Silas på Instagram.

Og det går åbenbart overraskende godt. Se bare udtrykket i parrets ansigter på dette billede.