Silas må vente lidt endnu

De to kommende fædre i Vild med Dans, Silas Holst og Johannes Nymark, kom igennem endnu en konkurrence-dag uden at de måtte skynde sig til fødsel. Deres veninde, Louise Sjødahl Mahnkopf, havde termin tre dage før fredagens udgave af Vild med Dans, men den lille pige hygger sig åbenbart i mors mave, for aftenens danserunder blev afsluttet, uden at babyen havde sagt goddag.

Louise var med til Vild med Dans sidste gang. I fredags blev den højgravide kommende mor hjemme i sofaen.


Vild med Dans eneste ægtepar, Silas Holst og Johannes Nymark, blev mødt af mange spørgsmål, da de deltog i fredagens Vild med Dans. Alle spurgte, om de var blevet fædre eller om fødslen så småt var i gang, men nej. Deres fælles veninde, Louise Sjødahl Mahnkopf, sad hjemme foran tv'et og fulgte slagets gang. Stadig med babyen i maven.

En hård dag

- Louise havde en lidt hård dag i går, hvor hun var med inde og se teaterforestillingen "Beauty and the Beast". Så hun trænger til at slappe af og se "Vild med dans" fra sofaen sammen med sin mor og far, sagde Silas Holsts mor, Lene Holst, til BILLED-BLADET, da hun ankom for at følge slaget gang i dansestudierne på Amager, hvor tv-serien bliver optaget.

LÆS OGÅ: Paprikas eks: Vi elsker stadig hinanden

På mange måder havde det ellers passet med en fødsel op mod fredagens dansekonkurrence. Både Silas, med sin partner Sara Maria Franch-Mærkedahl, og Johannes Nymark med sin partner, Claudia Rex, skulle ikke i konkurrence denne gang. De nøjedes med en fælles dans for de seks par, der var i kamp mod hinanden sidste uge, så katastrofen havde været til at overse, hvis de to ikke kunne have deltaget.

Får en lille pige

Louise havde termin for få dag siden, så det kan ikke tage lang tid, før fødslen går i gang. Louise og de to fædre ved, at de vil få en lille pige.

LÆS OGSÅ: Astrid reddet af Thomas burgere

Den kommende mor er åbenbart ved at blive utålmodig. Louise skrev på sin Facebook torsdag eftermiddag:

-Premiere i aften på Beauty & the Beast med disse to skønne mænd (Silas og Johannes .Red). Håber det kan sætte gang i fødslen for fredag aften kl 20 nærmer sig faretruende hurtigt.

Alt er klar

Skulle fødslen falde sammen med næste udsendelse, har TV2 og selskabet, der producerer Vild med Dans, Mastiff, en plan klar. For selvfølgelig skal Silas og Johannes være med, når deres datter kommer til verden.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Sådan bliver mit bryllup

Alt er klar til at modtage hende. De tre er for ganske nyligt flyttet sammen i et hus i Brønshøj, så de alle kan være forældre sammen.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-