Skamferet

En såkaldt Askepotbehandling til 1200 kroner forvandlede Anya fra Kalundborg – ikke til en prinsesse, som man skulle tro, men til et udyr!

Anya Bjerre efter behandlingen

Anyas hud er helt tynd og fyldt med ar efter de anden- og tredjegrads- forbrændinger, hun fik af en ansigtsbehandling hos alternativ kosmetolog Anette Jensen.
- Jeg er bange for, at jeg aldrig vil komme til at ligne mig selv igen, siger 33-årige Anya Bjerre.

Ansigtet var et stort sår
-Andre behandlere har fortalt mig, at de kun laver den type behandling om vinteren, fordi huden ikke bør udsættes for sol i ugerne efter. Men det fortalte Anette mig intet om, forsikrer Anya, som efter behandlingen har lidt af et sviende og væskefyldt ansigt, der var ét stort sår. Anette Jensen har betalt for den nødvendige medicin til Anya, men vil ikke påtage sig skylden for skamferingen.

Handler ikke om penge
-Om jeg så fik en million, ville jeg ikke tie stille med det, Anette har gjort. Jeg har siden hørt om flere, som har været udsat for ubehagelige ting hos hende, fortæller en rystet Anya, som kun gik til pressen for at advare andre mod Anette og hendes behandlinger. Men ingen kan gøre noget - for Anette jensen ikke er medlem af Dansk Kosmetolog Forening, forklarer Anya.

 

 


Anya med sønnen Emil, før hun blev forbrændt. (Privatfoto)

LÆS OGSÅ:

Et budskab sendt fra himmelen

Kærligheden kom med fjernsynet