Stenet ihjel for at elske sin mand

En 25-årig gravid kvinde blev omringet af 20 familiemedlemmer og stenet ihjel foran en retsbygning i Lahore, Pakistan. Mordet skete for øjnene af chokerede tilskuere, der ikke turde gribe ind. Hendes forbrydelse var at elske den 'forkerte' mand. Det ufødte barn døde også.

En gravid kvinde blev for nylig stenet ihjel af sin egen familie. Tragedien udspillede sig foran en retsbygning ved højlys dag, hvor familien omringede hende, fordi de var vrede over, at hun havde giftet sig med den 'forkerte' mand.

LÆS OGSÅ: Dødsdømte Meriam har født

Tog ufødt barn med i døden

Imellem de vrede familiemedlemmer var kvindens far og brødre. Både kvinden og hendes mand blev gennembanket med kæppe og overdænget med sten. 25-årige Farzana Parveen, som kvinden hedder, var gravid i 12. uge - men tog altså sit ufødte barn med sig i døden.

LÆS OGSÅ: Skal henrettes når hun har født

Stod imod presset

Den brutale afstraffelse tog sin begyndelse, da Farzana forlod retten i den pakistanske by Lahore sammen med manden, Mohammad Iqbal. Det skriver engelske DailyMail. Det lokale politi forklarer, at Fazana havde giftet sig med den mand, hun gennem flere år havde været forlovet med. Men dette var imod familiens vilje. Hendes far førte derfor en bortførselssag imod hendes ægtemand. Men parret stod imod presset og kæmpede for kærligheden.

LÆS OGSÅ: 17-årig dansk pige gift med muslim

869 kvinder myrdet

Faderen så hellere sin datter gift i et arrangeret ægteskab. Og hun vanærede derfor sin familie, da hun valgte en anden mand end planlagt. Inden overfaldet hørtes pistolskud, hvorefter Fazana blev forsøgt bortført af familien. Da hun nægtede at adlyde og følge med, gik de amok.

Episoden er ikke enkeltstående. Menneskerettighedskommissionen i Pakistan meddeler, at 869 kvinder blev myrdet i æresdrab i 2013. Det er tvivlsomt, om drabet får konsekvenser. Ifølge loven må familien nemlig udpege en person til at begå drabet, hvorefter offerets familie selv kan tilgive ham eller hende.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-