Stephanie fra Årgang 0 kæmper videre

506 medlemmer af en Facebook-gruppe støtter indtil videre Stephanies arbejde med at glæde de fattigste børn i Filippinerne. Hun er kendt fra tv-serien Årgang 0, og er nu også ved at blive kendt som den pige, der har besluttet, at bruge en del af sin store konfirmationsgave på at hjælpe nogle af dem, der har allermest brug for det.

-Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, vi allerede har modtaget, siger Stephanies mor, Christina Siguenza Bomholt, 32.

-Men vi har brug for mere hjælp. Vi stopper ikke her, siger hun.

LÆS OGSÅ: Nyfødt baby bortført

Da Stephanie, 14, for nyligt blev konfirmeret besluttede hun, at hun ville udnytte en sine store konfirmationsgaver til at hjælpe fattige børn i Filippinerne. Hun fik nemlig en rejse til netop Filippinerne i gave, og rejsen skal også bruges til at dele tøj ud til de mange børn i området, som ikke har ret meget.

Nu skal der gøres noget

Stephanies mormor og morfar, Merly og John, bor i Filippinerne, og det er dem, Stephanie skal ned at besøge. I det område bedsteforældrene bor, er der mange børn, der ikke har råd til ret meget.

LÆS OGSÅ: Anja redder dødsdømt barn
Det har Stephanie set på sine tidligere rejser, og nu besluttede hun, at der skulle gøres noget. Derfor har Stephanie og hendes familie gennem nogen tid samlet børnetøj sammen, og Stephanie vil nu selv dele det ud i Filippinerne.

-Vi har rigtig meget tøj stående. Men det koster mange penge at sende det afsted. Derfor beder vi om mere hjælp, siger Christina.

506 medlemmer

-Indtil videre har vi indsamlet 2.325,- kroner, men da det koster omkring 1.000 kroner at sende bare en kasse ned til Filippinerne, kan vi bruge meget mere.

LÆS OGSÅ: Stephanie vil hjælpe de fattige

Stephanie har åbent en side på Facebook, der hedder Doner med hjertet, hvor man kan støtte hendes arbejde.

Indtil videre har Facebook-gruppen 506 medlemmer.

Følg med på TV

Stephanie tager afsted til Filippinerne om to uger, og vil selv pakke så meget tøj i sine kufferter som muligt.

Stephanie følges med sin mormor på rejsen, samt med et tv-hold, så vi alle kan se, hvordan det går i Filippinerne i næste sæson af Årgang 0.
Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-