Stephanies mor skilt

Til hverdag bor Stephanie fra Årgang 0 hjemme i Slagelse hos sin far, Christian Van der Watt, men Stephanie besøger sin mor, Christina Siguenza Bomholt, hver anden weekend. Det bliver der ikke lavet om på. Men fremover bor mor ikke sammen med sin mand, Jeppe Syrac. De to er blevet skilt.

Stephanie og hendes mor i foråret, da Stephanie blev konfirmeret.


Årets startede så godt, men er sluttet så skidt, skriver Stephanies mor, Christina Siguenza Bomholt på Facebook.

Hun er blevet skilt fra sin mand, Jeppe Syrac. Er flyttet, og må udskyde afleveringen af sin bachelor, som hun eller skulle have været færdig med i disse dag. Så nu går der yderligere et par måneder, før Christiana er færdig som sygeplejerske.

LÆS OGSÅ: Christian spørger far om råd

For Stephanie behøver det ikke betyde de store ændringer. Stephenie skal fortsat rejse til Sverige hver anden weekend for at besøge sin mor og søskende, men mor bor som sagt ikke længere sammen med Jeppe.

For høje forventninger

Christina selv ønsker ikke at kommentere bruddet, men skriver på sin Facebook:

"Er så ked af det. Startede 2014 rigtig godt, men ender året meget skidt. Har måttet nå frem til en erkendelse af, at jeg ikke kan nå at blive færdig med min BA til d. 5 januar.

Et eller andet sted, så har jeg nok sat alt for høje forventninger til mig selv. Jeg har skulle lave en BA på 5 uger, i stedet for 2,5 måned ovenpå separation, flytning, børn, ændring af arbejdssituation og pludselig at skulle skrive bacheloren selv.

LÆS OGSÅ: Rachels drømme om fremtiden

Men jeg ville kæmpe for det, det gør jeg jo, altid. Kæmper, det jo mig. Men nej,.. kan ikke nå det alligevel Så jeg må søge om udsættelse. Det er rigtig, rigtig svært at nå dertil.....det gør meget ondt. Mange, mange følelserne oversvømmer mig på en og samme tid og værst er det, at jeg føler en kæmpe stor vrede over, at være endt i denne dumme situation. "

Jeg er okay

Sådan mere direkte om bruddet med Jeppe skriver Christina:

"men ved i hvad?

JEG ER OKAY OG AFKLARET!

LÆS OGSÅ: Jodle Birges søn på tv
Livet går videre. De højere magter har åbenbart planlagt en anden kærlighedshistorie for mig i fremtiden…."

Fra på tirsdag klokken 20 viser TV2 de nye programmer i serien om børnene fra Årgang 0. Blandt andet med klip fra Stephanies konfirmation.