Stephanies vilde venindeaften

Det er selvfølgelig ærgerligt, når far må melde afbud. Men for Stephanie fra Årgang 0 gav det også den fordel, at hun kunne have en rigtig venindeaften, da hun så Vild med Dans.

Stephanies veninde Katrine, Stephanie selv, bonusmor Pia samt lillesøster Isabella til Vild med Dans


-Min far, Christian, skulle egentlig have været med i aften. Men han blev dårlig, så vi havde en billet til overs. Derfor kunne jeg få min bedste veninde, Katrine, med, siger en smilende Stephanie fra tv-serien Årgang 0, da hun ankom til optagelserne af premieren på Vild med Dans.

Lillesøster var med

-Jeg elsker Vild med Dans. Sidste år var jeg inde og se det to gange, og det, håber jeg også, bliver muligt i år. Men nu er jeg i hvert fald til premieren.

LÆS OGSÅ: Line kan blive favorit

Der var lagt op til en familieaften i Vild med Dans-studierne. Som sagt skulle hendes far, Christian, have været med. I stedet kom Stephanie sammen med sin bonusmor, Pia Hansen, sin lillesøster Isabella, 11, og så veninden Katrine på 14.

Hjælper de fattige

Stephanie nød at holde en venindeaften. Det var et dejligt afbræk fra hverdagen for pigen, vi alle ved har et stort hjerte. Sidst hun var fremme, var det fordi, Stephanie havde besluttet at bruge en del af sin konfirmationsgave på at hjælp fattige børn i Filippinerne.

LÆS OGSÅ: Stephanie dybt taknemmelig

Hun samlede massevis af brugt tøj ind, som skal deles ud nede i Filippinerne, og i sommer var hun selv nede for at dele nyindkøbte sko, tandbørster og andre nødvendige ting ud til børn, der virkelig hat brug for det.

Se Stephanie til januar

Men denne gang gjaldt det en venindeaften i tv-studiet med Vild med Dans.

LÆS OGSÅ: Her er årets hold i Vild med Dans

-Vi er ellers i fuld gang med de sidste optagelser til næste omgang Årgang 0, som bliver sendt til januar, fortæller Stephanie.

På TV2 kan seerne følge hendes rejse ned til Filippinerne og se, hvor glad hun gør de mange børn. Men altså først til januar.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-