Tårevædet afsked med Jespers træf

Jesper Sørensen, 16, har sagt farvel og på gensyn til alle sine venner. Årets progeria-træf er slut, og efter nogle dejlige dage i det jyske, blev det en tårevædet afsked.


Efter fem dage spækket med oplevelser, er Jespers venner i progeria-familien efter en tårevædet afsked rejst hjem igen. Med ture til Faarup Sommerland, røverlejren i Rold, kørsel med luksusbiler og meget, meget mere, er årets store begivenhed for progeria-bøn fra hele Europa til ende.

Læs også: Robins gribende kamp for sin mor

De rejser alle hjem med fantastiske minder, men de efterlader også dem, de mødte, med dejlige minder om en flok positive og søde mennesker.

En stor glad flok

-I dag har vi haft besøg af et af de dejligste mennesker i Nordjylland - og en masse af hans venner, skriver Faarup Sommerland for eksempel på deres Facebook-side efter progeria-træffets besøg hos dem.
Fårup Sommerland har lagt et billede ud på deres Facebookside af besøget fra Jesper og hans venner

Opslaget er ledsaget af et billede af hele den glade flok fra træffet.

Læs også: Nu har vi tre dejlige piger

Også det hotel, de alle boede på, er begejstrede for besøget:

-Comwell Sport siger tak for besøget til Jesper Sørensen, hans familie og andre Progeria børn fra resten af Europa og deres familier, som siden torsdag har afholdt årets Progeria-træf på hotellet, skriver Comwell Sport Reild Bakker på deres Facebook.

-Vi håber, at alle har haft en uforglemmelig oplevelse, som bestemt vil blive husket af personalet på Comwell Sport.

Afsked med tårer

Og hotellets sportsmedarbejder, Louise Marie Dybdal, skriver da også på siden, at det blev en tårevædet afsked.

-Dagene er gået med en masse aktiviteter for børnene, der har været på Nørlund Slot, en tur i Fårup Sommerland, lavet smykker med deres egne fingeraftryk, haft besøg af en masse luksusbiler på hotellet osv., som til sidst endte ud i en tårevæddet afsked blandt alle, skriver hun.

Jo, Jesper har al mulig grund til at være stolt af sit store arbejde med at få træffet på benene.

Langt hårdt arbejde

Jesper Sørensen er den eneste i Danmark, der er ramt af den sjældne genetiske sygdom progeria. En sygdom der betyder, at han ældes langt hurtigere end normalt.

Hvet år prøver foreningen Progeria Family Circle at arrangere et træf for alle familier i Europa, der lever med sygdommen. Træffet finder så sted på skift i forskellige lande.

Læs også: Bubbers møde med Jesper

De træf har Jesper deltaget i mange gange, og efter sidste års træf i England, besluttede Jesper, at han ville have dette års træf til Nordjylland.

Han indledte sammen med sin familie et langt, hårdt arbejde for at skaffe de midler, der skulle til, for at afholde et så omfattende arrangement.

Et lykkedes for Jesper at skaffe pengene, og nu er træffet så afholdt - med stor succes.

-Mit træf er fuldendt, har Jesper selv kommenteret på Facebook - faktisk skriver han det på engelsk: "My reunion completed".

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-