Thea er forlovet med venindes 17-årige søn

Thea har flere gange været tæt på at opgive forholdet til sin 14 år yngre kæreste, fordi hans mor har bekæmpet det fra start. Men kærligheden imellem de to har overskygget alle forhindringer. Parret har været kærester i halvandet år, og så snart han fylder 18 år, vil de gifte sig. Han har allerede friet.

Hun er 31. Han er 17 og de har været kærester, siden han var 16 år. Fordi han endnu ikke er fyldt 18 år, og hans mor er imod deres forhold, har Thea og hendes kæreste også myndighederne imod sig.

Lever under jorden

Ankestyrelsen har bestemt, at han skal tvangsfjernes fra Thea. Det blev han på Valentines dag. Men han stak af fra de sociale myndigheder og lever nu under jorden. Ude og Hjemme besøgte parret få dage før myndighederne trådte ind og fjernede ham.

-Jeg fylder 18 til august, og så flytter jeg ind hos Thea og børnene. Så er der ikke nogen, som kan bestemme, om vi skal være sammen, og så skal vi giftes. Måske skal vi også have børn. Jeg er sikker på, at vi skal være sammen resten af livet, siger han, da han blev spurgt om, hvad han ønsker sig for sin fremtid.

Forlovet da han var 16 år

Den unge mand har allerede friet til Thea, og parret blev forlovet i oktober 2012. Fordi hans mor har den fulde forældremyndighed og ikke ønsker, at hendes søn skal kunne genkendes, har Ude og Hjemme valgt at sløre hans identitet.

-Jeg blev meget overrasket, da han friede. Jeg anede ikke, at han var så romantisk, og at han gik med den slags tanker, siger Thea der dog ikke betænkte sig. Hun svarede ja med det samme.

Læs også: Kirstens mand havde en anden kone og seks børn ved siden af

-Ud over alt det bøvl vi har fra hans mor og myndighederne, der tager hendes ord for gode varer, så har vi selvfølgelig også vores udfordringer med hinanden, som alle andre par. Men vi elsker hinanden for højt til at lade andre bestemme, om vi må være sammen eller ej, siger Thea.

Han er venindens søn

Parret mødtes da Thea blev veninde med hans mor. Hans lillesøster og Theas ældste datter Emilie startede i 1. Klasse sammen og blev hurtigt bedste veninder.

Hans lillesøster kom ofte og legede med Emilie hos Thea og efter en fælles sommerferie i Karrebæksminde, hvor de to enlige mødre med alle deres børn tilbragte en uge i hvert sit sommerhus, begyndte han også at besøge Thea.

-Fra jeg var 16 år, kom jeg hver weekend hos Thea. Mor sendte mig over til hende, så hun kunne holde øje med mig, når mor var til banko. Hun var bange for at jeg hang ud med nogle af de drenge i Volsmose, der var kriminelle og tog stoffer. Nu vil hun hellere have, at jeg ser de drenge, end jeg er her, siger han.

Mor påstår, hendes søn er syg

Ifølge parret udviklede de følelser for hinanden, efterhånden som de tilbragte weekenderne sammen. I starten kom han i hjemmet som en ven, men efter nogle måneder var der opstået mere end venskabelige følelser. Han var 16 år og i hverdagene boede han på opholdsstedet Gammel Højgaard i Kværndrup.

-Mor siger, at jeg er psykisk syg. Sandheden er, at jeg ikke havde det godt hjemme hos hende. Fra jeg var 10 år ville jeg ikke i skole, og hun lod mig bare ligge derhjemme. Hun siger, at jeg lider af Selektiv Mutisme en psykisk sygdom, som handler om at være ekstremt genert. Jeg er genert, men efter jeg har lært Thea at kende og er kommet væk fra opholdsstedet er det gået op for mig, at jeg ikke er syg. Jeg tror, at det var nemmere for min mor at kalde mig syg end at høre på, at hun skulle være en dårlig mor, når jeg ikke kom i skole, forklarer han.

Han er ifølge ham selv flere gange blevet hentet af politiet hos Thea. En gang blev han ifølge eget udsagn kørt til den psykiatriske afdeling på Odense Universitetshospital, hvor han efter 15 minutters samtale med en psykiater fik lov at gå igen med besked om, at han ikke fejlede noget. Han tog hjem til Thea.

Lever som normal familie

Hos Thea er han for længst blevet en del af familien. Parret holder af at lave mad sammen med børnene om aftenen. Børnene har hver en ugentlig maddag og alle hjælpes ad med de huslige pligter.

Læs også: Han er 17 år ældre: Mai har aldrig kysset andre.

Alle står op halv syv. Madpakkerne har de smurt sammen dagen før, og mens børnene er i skole og Thea læser HF på VUC tilbringer hendes kæreste sin tid i det lokale fitnesscenter, mens han venter på selv at komme i gang med en uddannelse til august. Om eftermiddagen går de på legepladser og i weekenderne besøger de gerne Theas forældre i deres sommerhus på Drejø.

-Vi lever som et helt normalt par, men han er ikke som en far for mine børn. Han er kun mors kæreste. Jeg vil ikke lægge den slags ansvar over på ham, når han er så ung og ikke selv har børn. Det er mig der tager alt bøvlet, når det drejer sig om opdragelse og den slags, fortæller Thea.

Læs også: Nathasja var 16 år, da hun mødte Ib på 44. De 28 år betyder intet, mener de.

Hun har tre børn fra to andre forhold. Emilie på 12 år, Magnus på 10 år og Ian på 6 år. Hendes store børns far er 7 år ældre end Thea, og hendes yngste søns far er 15 år ældre.

-Jeg er ikke pædofil. Mine ældste børns far har fundet sammen med en 15 år yngre kvinde, men det er der ikke nogen, som peger fingre af. Folk må gerne have en holdning til vores kærlighed, bare de ville lade os være i fred, siger Thea.

Vil gerne have flere børn

Hun er ikke afvisende overfor ideen om, at de to en dag skal have børn sammen. Hendes unge kæreste vil gerne være far.

-Men jeg vil ikke være som min mor. Jeg vil lytte til mit barn, og ikke sige at det er sygt. Jeg kunne aldrig tale med min mor, og vi lavede aldrig noget sammen, fortæller han, mens han kigger kærligt på Thea. De fletter fingre og kan ikke lade være med at smile skævt til hinanden selv om talen er alvorlig. Hvert øjeblik kan politiet banke på døren for at hente ham. Når en bil kører forbi ude på vejen, rykker de tættere sammen.

Til august har han planer om at starte på landbrugsuddannelsen. Thea er også uddannet landmand, og sammen har de en drøm om engang at flytte på en gård eller et husmandssted. Theas forældre vil gerne hjælpe parret. De var som resten af parrets omgangskreds chokerede over forholdet i starten. Men i dag har de taget Theas kæreste til sig som deres svigersøn.

-Vi ser stort set ikke andre end min familie, for vi er bange for at det skal hedde sig, at vi holder vilde fester med sprut og narko, som hans mor har beskyldt mig for.

Hun mener, at jeg bedøver hendes søn. Indenfor det sidste år er der kommet mange anonyme anmeldelser omkring mine børn. Jeg har været tæt på at opgive min kærlighed mange gange. Men så længe mine børn ikke tager skade, og vores forhold er lovligt, synes jeg, at det er dybt forkert, at andre skal skille os ad, bare fordi de ikke forstår os, siger Thea.

Læs også: Jeg gav min nyre. Han tog min veninde

Efter hendes kæreste blev hentet af politiet sidste fredag, lever han i skjul. Nu må parret højst sandsynligt vente med at være sammen til august, hvor han fylder 18 år. Indtil da vil han blive savnet af både Thea og hendes børn i det lille parcelhus i Odense.

Mor vil ikke udtale sig

Theas tidligere veninde og hans mor ønsker af hensyn til sine andre børn ikke at udtale sig om sagen. Faderen ønsker heller ikke at stå frem, men udtaler at han støtter sin søns valg, selv om han har en anden opfattelse af deres forhold. -Jeg kan ikke vælge for ham eller være dommer over hvad der er rigtigt eller forkert, siger han.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-