Tine i voldsomt dansedrama

Det var ikke kun Line Kruse, der var tæt på at ryge ud på grund af helbredsproblemer. Også badmintonspilleren Tine Baun oplevede et voldsomt drama op til sin dans fredag aften. Hendes partner, Frederik Nonnemann, blev ramt af et voldssomt migræneanfald, og var alvorligt bange for at besvime og falde om.


Tine Baun, 35, badmintonspiller med et hav af flotte resultater, kæmper sig længere længere frem i Vild med Dans. Men fredag aften var det hele ved at være slut for den sympatiske Tine.

LÆS OGSÅ: Line dansede gennem smerter

Hendes makker, danseren Frederik Nonnemann, 23, blev ramt af et voldsomt migræneanfald, kort tid før de skulle på gulvet for at danse en tango.

Tæt på at besvime

-Pludselig blev mit blik sløret. Jeg havde svært ved at orientere mig. Jeg blev svimmel og fik kvalme, og selvom jeg fik en migrænepille, var jeg for alvor nervøs for, at jeg pludselig skulle besvime og falde om på gulvet, siger Frederik Nonnemann.

LÆS OGSÅ: Paprikas dobbelte triumf

-Og netop en Tango er jo en dans, hvor man hele ttiden skal svinge hovedet hurtigt fra side til side, og lige de bevægelser er forfærdelige, når man har migræne. Jeg kunne simpelthen ikke se noget, mens vi dansede. Men stor ros til Tine. Hun tog virkelig over, da det gjaldt.

Superglad

Frederik var både glad og lidt trist efter dansen. Han følte, at han havde været tæt på at svigte Tine. Som den professionelle danser af de to, ligger ansvaret i høj grad på ham.

LÆS OGSÅ: Mor til to dræbt i vanvidskørsel

-Men jeg er sikker på, at Tine kunne have reddet enhver situation. Også selvom jeg skulle være faldet om. Så tror jeg bare, hun var danset videre. Men det skete heldigvis ikke. Jeg er superglad for, at det gik godt i sidste ende.

Og det syntes dommerne også. Tine og Frederik fik 14 point, og efter SMS-stemmerne var de sikkert videre i konkurrencen.

-Nu skal vi slappe af lørdag, siger Tine, men søndag går vi i gang med at træne igen.

'Vild med dans' har gjort Tine Baun til en bedre mor. Det fortæller hun her til MAMA.dk

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-