Tom kæmper for sin syge datter

Lille Kelli på fem år er ramt af kræft. Men hun oplevede sit livs gladeste dag, da hendes mor, Joely, 27, blev gift med sin kæreste Tom, 31. Brudgommen selv er også ramt af forfærdelig sygdom. Han ved, at han ikke har lang tid tilbage. Tom lider af en svulst i hjernen, der vil koste ham livet. Alligevel er det kampen for Kelli, der optager al Toms tid.

Dagligdagen kan nogle gange være næsten umulig at komme igennem, når man er hårdt ramt af sygdom. Familien Attwater fra byen Sutton Coldfield i England er ramt dobbelt hårdt.

LÆS OGSÅ: Fødte 4 børn på 4 minutter

Deres 5-årige datter, Kelli, er ramt af kræft, og Tom Attwater , 31, har en svulst i hjernen, der med sikkerhed vil koste ham livet. Kun moren i familien, Joely, 27, er gået fri af sygdom.

En lykkelig dag

Men Tom og Joely ville bare gøre deres bryllupsdag til en af de lykkelige dage, hvor sygdom og tragedie blev skubbet i baggrunden.

-Jeg prøvede at skubbe tankerne om Kelli og Toms sygdom helt væk og bare leve i nuet, siger nygifte Joye.

-Og heldigvis blev jeg grebet af den følelse af lykke, som alle brude oplever på deres bryllupsdag. Mit bryllup var vidunderligt, fortæller Joye til hjemmesiden The Mirror.

Følte mig dybt elsket

Også lille Kelli havde en vidunderlig dag. Tom er ikke Kellis biologiske far, men han er den eneste far, hun nogen sinde har kendt. Det var da også Kelli, der gik med sin far op ad kirkegulvet for så at vente ved alteret på, at Joye skulle ankomme.

LÆS OGSÅ: Højgravid mor faldt død om

-Jeg ved, at det er stor smerte for Tom, at han aldrig vil få lov at følge Kelli op ad kirkegulvet, siger Joye.

Men hun var et stort smil, da hun kom ind i kirken og så sin datter og sin mand vente ved alteret.

-Jeg følte mig dybt elsket , siger hun til Mirror.

Min rigtige far

Efter brylluppet jublede lille Kelli.

-Yes. Nu er du min rigtige far for altid. Nu er vi en rigtig familie.

LÆS OGSÅ:Rigtige venner. Bjørn, tiger løve

-Kelli blev født 2. januar 2009 klokken 2.35. Hun var sund, glad og perfekt. Jeg blev omgående forelsket i hende, og endelig følte jeg, at mit liv blev helt, skriver Joye på sin blog på hjemmesiden Just Give.

Men da Kelli var bare tre måneder gammel, konstaterede lægerne at Kelli led af en alvorlig kræftform, Neuroblastoma, og siden har hun været igennem adskillige hårde kemokure.

Kamp med tiden

Lige nu har Kelli det godt, men kræften er ikke væk, og både Tom og Kelli frygter, at den igen vil gøre hende syg.

Derfor har de kastet sig ud i en kamp med tiden. De vil indsamle så mange penge, at Kelli kan gennemgå en meget dyr behandling i USA, der efter al sandsynlighed, vil gøre hende rask.

LÆS OGSÅ:Verdens længste frieri
Tom selv har ikke noget håb om at blive rask. Scanningerne viser, at hans svulst i hjernen hele tiden vokser, og den vil med tiden koste ham livet.

Til gengæld har en håb om, at kunne gøre en forskel for de mennesker han elsker, inden han selv går bort. Derfor har han kastet alle sine kræfter ind i kampen for at indsamle de mange penge, der kan redde lille Kelli.

-Det er svært for mig at tænke på, at jeg vil miste Tom. Jeg er så stolt af, at han arbejder så hårdt på at skaffe penge, sådan at jeg ikke også skal miste Kelli, siger Joely Attwater til Mirror.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-