Trampede kanariefugl ihjel

En 17-årig mand er ved Retten i Næsteved blevet idømt 10 måneders betinget fængsel for at trampe en kanariefugl ihjel.

En blot 17-årig mand er ved Retten i Næstved blevet idømt 10 måneders betinget fængsel for kriminalitet begået i perioden november 2012 til februar 2013. Anklageren krævede ellers den unge mand fængslet i halvandet år, men lod det være op til retten at vurdere om noget af straffen, eller hele straffen, skulle være betinget. Den 17-årige tilstod alle anklagepunkterne.

LÆS OGSÅ: Kastede killing hårdt imod en mur

Stjal müslibarer

Den 14. januar 2013 om aftenen brød den 17-årige ind på Spjellerup Skole i Faxe, hvor han stjal yoghurt og müslibarer, røg en cigaret og gik videre. På sin vej stjal han fire vodkaflasker fra en ulåst bil, inden han senere på aftenen brød ind på institutionen Søndergaard i St. Torøje få kilometer nord for Faxe.

LÆS OGSÅ: Abe redder uønsket hund

Gik amok

- Der er ikke en skid at lave på landet, og jeg havde drukket øl og røget hash. Jeg gik derind, fordi det var pissekoldt, og det regnede. Jeg brændte helt af, gik helt amok og smadrede det hele, forklarede manden ifølge sn.dk i retten.

LÆS OGSÅ: Drengestreger - Gås overlever mirakuløst med pil gennem hovedet

Gad ikke fuglefløjt

På institutionen var der et bur med kanariefugle. Dem gad han ikke høre på - og han valgte derfor at trampe én af fuglene ihjel.

Foruden dyrplageriet var ét røveri i Aldi i Faxe, biltyveri, hærværk og tyveri af et jagtgevær også blandt anklagepunkterne.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-