Tre skønne piger

Stephanie, Emma og Rachel. Tre skønne piger på 14 år, der har det til fælles, at de er med i dokumentaren Årgang 0. De tre har også en fælles interesse. De kan alle lide Vild med Dans.


-Jeg elsker Vild med Dans. Sidste år var jeg inde at se det to gange, og det, håber jeg, også bliver muligt i år, sagde Stephanie fra Årgang 0, da hun som den første af de tre piger fra den populære udsendelse var til den første omgang af Vild med Dans i september.

LÆS OGSÅ: Her er Silas ny tatovering

I begyndelsen af oktober var det så Emma, der dukkede op i dansestudierne, inden Rachel som den tredje var inde at se danserne og de kendte svinge sig på dansegulvet.

Kun den enlige dreng i Årgang 0, Christian, har ikke været forbi danseshowet.

Vild med efterskole

Det er ellers tre meget forskellige piger, der lige nu bliver fulgt en sidste gang af kameraerne, inden den næste omgang af Årgang 0 bliver sendt til januar.

LÆS OGSÅ: Johannes hjælper udsatte børn

Emma går og glæder sig til, at hun til næste år skal på efterskole. En efterskole, hvor der bliver spillet rigtig meget fodbold, selvom Emma ikke kan spille fodbold lige nu på grund af en skade i knæet.

Rachel stortrives på den efterskole, hun er startet på, Askov Efterskole, hvor hun har fundet nye og søde venner og veninder.

-Jeg er vild med at gå på efterskole, fortalte hun, da hun var til dans.

Hygger med veninderne

Stephanie har ingen planer om at flytte til en efterskole. Hun har det rigtig godt i sin nuværende klasse og hygger sig med sine veninder.

LÆS OGSÅ: Astrid: Nu kan jeg bruge min krop

Så de tre piger tackler deres skolegang på hver deres måde. Tre piger der er sammen på tv, men som er meget forskellige udenfor skærmen.

Alligevel er danskerne rigtig glade for at følge dem på tv. Det er nemlig tre skønne piger.