Troede hun havde scoret fodboldstjerne

Gennem 18 måneder troede Josie, at hun havde scoret en fodboldstjerne. I virkeligheden var han en gemen bedrager.


Okay, det kan være svært at kende forskel på de tusindvis af fodboldspillere, der render rundt på grønsværen og tjener millioner på at kunne sparke til en læderkugle. Men derfor er det jo stadig tilladt at tænke sig om. Netop dette lader det ikke til, at den 24-årige engelske realitystjerne og glamourmodel Josie Cunningham bruger for meget tid på.

LÆS OGSÅ: Tjener 300.000 kroner på fødsel

Ikke mange fodboldkampe

Gennem 18 måneder var hun overbevist om, at hun var i et forhold med Hull City-anføren Curtis Davies, men det viste sig i stedet at være en bedrager, som aldrig havde rørt en fodbold. Det siger sig selv, at det ikke kan have været mange fodboldkampe, hun har set, gennem det halvandet år lange forhold. Historien delte hun for nylig med hele verden på sin twitterprofil.

LÆS OGSÅ: Danmarks yngste mor

Billetsalg til fødsel

- Jeg har det fysisk dårligt over at skulle indrømme, at jeg blev narret. Tilbage i april sidste år modtog jeg en besked fra en mand, som jeg troede var anfører for Hull City. De seneste 18 måneder har jeg troet, det var rigtigt, siger hun til avisen Daily Mirror.

Josie Cunningham har tidligere været i medierne på grund af sin kontroversielle livsførelse. I juli vakte hun eksempelvis harme i hele Storbritannien, da hun annoncerede med billetsalg til fødslen af sin baby. Kort efter havde hun solgt alle fire billetter. To billetter til ca. 50.000 kroner per stk. og to billetter til ca. 100.000 kroner per stk. (hvilket inkluderede retten til at filme og tage fotografier).

LÆS OGSÅ: Mor vil ikke have os

Fingeret angstlidelse

Tidligere på året overvejede hun abort, fordi en graviditet ville ødelægge hendes muligheder for deltagelse i årets udgave af Big Brother på tv. Senere skiftede hun dog mening. Josie Cunningham var også i mediernes søgelys, fordi hun bl.a. havde fingeret en angstlidelse, og derved havde fået kommunen til at betale for taxikørsel, når hun skulle aflevere sine børn i børnehave og skole om morgenen.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-