Ung familiefar brændt levende på stranden

Den 38-årige familiefar Sébastien Judalet var tilsyneladende på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Han var på badeferie på en tropeø, da der pludselig udbrød lynchstemning blandt de lokale.

- Jeg er uskyldig, jeg er uskyldig, bad han grædende, efter en gruppe på op imod 300 indfødte havde omringet ham og gennembanket ham.

Kort efter hørtes et skrig, da de brændte ham levende.

Desperate minutter

Sébastien Judalet, en 38-årig familiefar fra Paris, befandt sig i 'Nosy Be' på tropeøen Madagaskar i Det Indiske Ocean, da en tilsyneladende fredelig badeferie tog en fuldstændig vanvittig drejning. Dette dokumenteres ifølge nyhedssitet France 24 af en lydoptagelse fra de sidste desperate minutter af franskmandens liv.

- Jeg elsker børn. Ja, jeg har selv en lille pige. Jeg fortæller sandheden, kun sandheden, siger en hulkende Judalet på lydoptagelsen.

LÆS OGSÅ: Amanda Knox - uskyldig skønhed eller iskold morder

Lynchstemning

I dagene forinden var en otteårig lokal dreng, Nomena, forsvundet. Han blev fundet død på stranden med kønsdelene revet af. De lokale mente, at der var tale om sex-mord og organ-tyveri med henblik på handel med organer. Der bredte sig hurtigt en lynchstemning på øen, og sammen med en anden europæer, italieneren Roberto Gianfala, blev Sébastien Judalet beskyldt for sex-turisme. Gianfala led samme skæbne som Judalet.

Et af verdens fattigste lande

Ifølge det lokale politi er der dog ingen beviser for, at franskmanden skulle have forbindelse til den otteåriges forsvinden, og man vurderer, at drengen er død ved en tragisk drukneulykke. Madagaskar er et af verdens fattigste lande, og Nosy Be er ifølge France 24 kendt for sin sex-turisme. Det er formentlig derfor, at de lokale kastede deres vrede på europæerne i et forsøg på at finde en årsag til drengens død.

LÆS OGSÅ: Min far blev myrdet

26 anholdt

Judalet var enlig far til en datter på 11 år, og han arbejdede som buschauffør i Paris. Ifølge hans pas havde han været på Madagaskar før. Fransk politi er nu sat på sagen, hvor indtil videre 26 personer er anholdt. Også en onkel til den forsvundne dreng blev slået ihjel under lynchningerne, der opstod som følge af drengens død.