Ung mor fik overraskende seddel af ukendt mand i toget

Se hvad han skrev


Lettere forvirret modtog den unge mor, 23årige Sammie Walch, en seddel fra en fremmed mand i toget.

- Du har tabt noget ud af din taske, sagde han, inden han hastede videre.

Den unge mor sad med sin sovende treårige søn på skødet, og da hun læste sedlen, var den ukendte mand allerede ude af døren. I dag prøver hun ihærdigt at finde ham, for sedlen gjorde et stort indtryk, og hun vil meget gerne sige tak.

LÆS OGSÅ: Han reddede 669 børn

Fik ros som mor

Ikke at manden havde skrevet mange ord på sedlen. Men hans besked kom tydeligvis lige fra hjertet, og det gjorde en kæmpe forskel for Sammie.

"Tag en drink på min regning. Du er en gave for din generation, fordi du lærer din dreng gode manere," skrev manden, som havde studeret den unge mor under togturen, og derfor lagde fem pund ved brevet til at forsøde hendes tilværelse.

Sammies evner som mor havde åbenbart berørt ham så meget, at han ville belønne det og give hende et velfortjent skulderklap. Måske fordi Sammie mindede ham om sin egen datter.

"Jeg har en datter på din alder. En anden gjorde engang det samme for hende. Jeg håber, at hun bliver en ligeså god mor som dig, når hun engang får børn," sluttede brevet, hvor manden beskrev sig selv som "ham ved bordet med hat og briller."

Sedlen, som den unge mor fik fra den ukendte mand. Foto: Privat

Underholdt drengen, så han ikke blev urolig

Den unge mor kan desværre ikke huske ham. Men hun husker tydeligt togturen, hvor hun egentligt ikke følte, hun gjorde noget særligt. Hun var bare mor.

Hun havde lavet en madpakke til sin søn, som han spiste, mens hun underholdt ham. De hyggede sig, og fik små grineflip, hver gang sønnen kaldte vindruerne i madpakken for jordbær.

- Han var bare en glad lille dreng. Vi legede, og jeg prøvede at holde ham beskæftiget, fordi han kan blive urolig på lange togture, fortæller Sammie til avisne The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Maria fra De unge mødre: Jeg var i chok

Gav sønnens sæde til en medpassager

Efterfølgende faldt den lille dreng i søvn med hovedet på sin mor og benene på et tomt togsæde. Da der lidt efter kom en passager, skyndte Sammie at hanke op i den sovende søn, så der var en ledig plads. For hende var der ikke noget særligt ved den opførsel. Men det var der for manden med hatten og brillerne, og hans ord varmerede. Hvilken mor vil ikke gerne anerkendes for sin rolle som mor?

- Jeg var virkelig overvældet, og det var bare så skønt at få den seddel, siger den engelske mor, som har sat de fem pund ind på sønnens børneopsparing.