Utro til sit bryllup

Jehovas Vidner ville ikke lade Anita slippe ud af trossamfundet. Først da hun endte på toilettet med en af gæsterne til sit eget bryllup, slap hun fri af menighedens greb.

Folketingsmedlem Anita Christensen havde lovet sin far på hans dødsleje, at hun ville slippe ud af Jehovas Vidner. Men trods vilde diskoteksture og verdslige kæresteforhold i forsøget på at blive udstødt, lod de ældre hende ikke slippe ud af det, hun betegner som en farlig sekt, fordi de mente, hendes gerninger skyldtes psykisk ustabilitet.

Læs også: Fra Jehova til porno

Eneste udvej
Først da hun som 19-årig endte på toilettet med en af gæsterne til sit eget bryllup, lykkedes det hende at slippe fri. På vejen hjem fra festen fortalte hun sin mand om utroskaben, og kort tid derefter flyttede hun ud af deres fælles hus for aldrig senere at se hverken ham eller den lokale menighed igen.

Endelig fri
- Jeg har ikke dårlig samvittighed. Han fik jo lov at beholde huset, bilen og motorcyklen. Hvordan det går ham i dag, aner jeg ikke, og jeg er også ligeglad, siger Anita. Det eneste, der betyder noget for Anita, er, at ingen skal bestemme over hende længere. Efter skilsmissen og udelukkelsen af Jehovas Vidner er Anita endelig fri. Præcis som hun lovede sin far.