Var gravid da manden døde

Gennem flere år kæmpede Kristy Kirchner og hendes mand, Royce, for at få et barn. De spinkede og sparede for at få råd til fertilitetsbehandlinger og endelig. Midt i oktober fik Kristy at vide, at hun var gravid. Men hun kunne ikke rigtigt glæde sig. For hun fik beskeden aftenen før, hun skulle begrave sin mand.


-Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg skal sige. Der er så meget, jeg vil sige. Men der er så meget kaos. Der er ingen orden, sådan starter en tydeligt dybt rystet og sørgende Kristy Kirchner den video, hun har lagt på YouTube, hvor hun fortæller to ting. Hendes elskede mand, Royce, er død. Og hun er endelig efter års kamp blevet gravid.

LÆS OGSÅ: Bruden fik et chok af glæde

For syv år siden blev Kristy og Royce fra byen Mount Archer i Australien gift. De blev hurtigt enige om, at de ville have børn, men de opdagede også, at Kristy havde svært ved at blive gravid. De næste mange år kæmpede de en hård kamp for at få et barn.

Han kyssede Kristys mave

De spinkede og sparede for at få råd til reagensglasbehandling, og endelig, endelig skete det i starten af oktober i år.

Royce var overbevist om, at behandlingen var en succes. Han kyssede Kristys mave og sagde, at han elskede dem begge to.

LÆS OGSÅ: Fik trillinger trods p-piller

Men han fik aldrig lov at opleve glæden ved at blive far. Den 8. oktober blev Royce dræbt i et tragisk trafikuheld, og Kristy blev ramt af dyb sorg. Hun syntes ikke rigtigt, livet var værd at leve uden Royce, og hun siger selv, at hun overvejede at ende sit eget liv også. Men først ville hun give Royce en værdig afsked med livet.

Aftenen før begravelsen kunne Kristy ikke finde ro. Kunne ikke falde i søvn. Så hun tog en graviditetstest, og så fik hun besked. Hun fandt ud af, at behandlingerne var lykkedes. Hun var gravid.

På randen af sammenbrud

Næste dag fortalte hun alle til begravelsen, at hun ventede et barn.

-Det var virkeligt svært, men jeg besluttede at fortælle det, fordi Royce lå lige ved siden af mig i sin kiste. Det var den eneste chance, jeg havde, for at vi sammen kunne fortælle verden, at vi ventede et barn, siger Kristy til det australske tv-program A Current Affair.

LÆS OGSÅ: 75 babyer redder livet hvert år

Kristy har gennem lang tid uploadet videoer om sin kamp for at blive gravid. Hun har fortalt om stort og småt på sine videoer på YoyTube, og det var også hende selv, der i en video fortalte hele verden, at det nu var lykkedes hende at blive gravid.

Mens tårerne presser sig på og på randen af et sammenbrud, må hun også fortælle, at hendes mand, hendes Royce, er død.

Hun kunne også fortælle, at hendes endnu ufødte barn skal hedde Pacey, og at den lille pige eller dreng skal vokse op med en viden om, hvor god en mand, hendes far var.

Nu kæmper Kristy så for at blive boende i det hus, hun boede i sammen med Royce.

-Jeg skal nok finde en måde, for jeg ønsker, at Pacey skal føle hendes eller hans fars nærvær, og der er ikke noget sted i verden, der er stærkere end det hjem, han havde så store drømme for, skriver Kristy på den hjemmeside, hun har startet for at indsamle penge til sig selv og sit kommende barn.