Verdens bedste og billigste skønhedskur

Drik tre liter vand om dagen og bliv smukkere. 42-årige Sarah blev ti år yngre at se på og oplevede en dramatisk forbedring af sine sygdomssymptomer, blot ved at drikke tre liter vand om dagen. Se hendes utrolige forvandling.

Sarah Smith er 42 år og mor til to piger Alice på 8 år og Betty på 4 år. Som så mange andre travle mødre var Sarah udmærket klar over, at hun drak mindre end de tre liter vand om dagen, som eksperterne anbefaler.

Drak kun 1 liter i døgnet

-Jeg led af fordøjelsesproblemer, hård mave og daglig hovedpine. Neurologen, som jeg opsøgte pga. mine hovedpiner, og diætisten, som jeg gik til med min dårlige fordøjelse, sagde begge, at jeg skulle huske at drikke 3 liter vand om dagen. Det virkede som en let løsning, og jeg besluttede at prøve det før noget andet, forklarer Sarah Smith fra Yorkshire, England.

Læs også: Guide, opskrifter og kostplan til DUKAN-kuren.

Før fik Sarah normalt kun en kop the om morgenen, et glas vand til frokost og endnu et til middag. Det blev altså til max en liter vand på 24 timer, og selv om Sarah ikke følte sig tørstig, var det alt for lidt.

Mange kvinder drikker for lidt vand

-Da jeg bestemte mig for at drikke mere, læste jeg en undersøgelse, der konkluderede at hver femte kvinde i England dagligt får for lidt at drikke. Derfor fik jeg den ide at lave et eksperiment og dokumentere effekten. I en måned ville jeg drikke de tre liter vand om dagen, som lægerne anbefalede. Jeg var nysgerrig om der ville ske noget med min krop, forklarer Sarah.

Hun tog selvportrætter og skrev dagbog for at beskrive, hvad der skete med hendes krop på bare en måned.

-Førbilledet taget den dag, jeg startede, viser skræmmende tydeligt, hvordan man ser ud, når man er dehydreret. Jeg er 42, men jeg ligner en på 52 på det foto. Det er chokerende. Jeg har mørke rander under øjenene, som får mig til at se træt ud. Mine rynker er dybe furer. Jeg har røde plamager og min hud har ingen glød. Den ser død ud. Selv mine læber er rynkede, siger Sarah.

Hurtige resultater

Hun indså, at enhver af kroppens funktioner afhænger af vand. Vand er med til at transportere affaldsstoffer fra de indre organer, transporterer næring til cellerne, sørger for et fugtigt miljø i øre, næse og hals og smører leddene.

Uge 1: God fordøjelse og færre tømmermænd

Allerede efter første uge lagde Sarah mærke til, at hun gik meget mere på toilettet. Før havde hun kun tisset tre gange om dagen. Nu var hun oppe på seks toiletbesøg, og hvor hendes urin før var gult, var det nu klart. Og hvor hun normalt havde problemer med hård mave, føltes hendes mave pludselig både lettere og ligefrem livlig.

-Min hud slog en smule ud, men jeg tror at det var alle affaldsstofferne, som kom ud som det første. Jeg drak en liter vand morgen, middag og aften og sikrede mig, at der ikke ville være nogen helbredsproblemer ved pludselig at drikke så meget mere. Min læge ønskede mig blot tillykke og sagde, at mine nyrer, som fjerner affaldstofferne fra blodet og laver dem om til urin ville få stor gavn af at blive gennemskyllet, forklarer Sarah.

Læs også: Gode råd mod stress

En aften mødtes Sarah med venner på en bar, og da sørgede hun for at drikke vand mellem hver drink, da alkohol er vanddrivende. Næste dag kunne hun nyde at være fri for de tømmermænd, som hun normalt fik. Alkohol får nyrerne til at stjæle vand fra hjernen, og det er netop denne skrumpning af hjernen, som gør ondt, når man har tømmermænd.

-I årevis har jeg dyrket yoga i 10 min. hver morgen, men det sidste halve år, er jeg blevet mere og mere stiv i min led. Men efter bare en uge med mere vand, er jeg allerede langt mere smidig. Vandet har smurt mine led, fortæller Sarah.

Uge 2: Mindre rynker og bedre ånde

Efter to uger, kunne Sarah se en forbedring af sin huds glød. Rynkerne var der stadig, dog knap så dybe. Og de sorte skygger under øjnene var mindre tydelige. Andre end Sarah lagde også mærke til, at Sarah så yngre ud. Og endnu en behagelig virkning overraskede Sarah. Hun havde ikke længere dårlig ånde. Det skyldtes at hun helt droppede både the med sukker, sodavand og juice. Når man drikker så meget, bør man nøjes med vand. Ellers indtager man for mange kalorier og tager på.

-Jeg har delt dagen op, så jeg drikker en halv liter så snart jeg vågner, en halv liter til morgenmaden, en halv liter til frokost, en halv liter om eftermiddagen, en halv liter til aftensmaden og en halv liter senere om aftenen. Så husker jeg det nemmere, forklarer Sarah.

Hendes hovedpiner er helt forsvundet, og hendes mave fungerer fint.

-Det er irriterende at skulle rende på toilettet hele tiden. Jeg havde egentlig forventet, at jeg ville føle mig oppustet med alt den vand, men min mave er faktisk fladere nu, og min mand påstår at min cellulitis på min bagdel og lårene er væk. Men det er selvfølgelig for godt til at være sandt, siger Sarah.

Uge 3: Rynkerne og de mørke rande under øjnene forsvandt

Efter tre uger var de mørke ringe under Sarahs øjne og rynkerne omkring øjnene væk. Hendes hud ser mere spændstig, sund og næret ud. Vandet har hjulpet hendes hudceller med at regenerere mere effektivt.

-Jeg er helt holdt op med at gnubbe mine øjne, når jeg vågner. De var altid så tøre og fulde af søvn, men det er slut. Jeg skulle ud på en lang togtur, og jeg var overrasket over, hvor frisk jeg følte mig. Normalt sidder jeg bare og sover i toget, men denne gang kunne jeg arbejde, siger Sarah.

Hun har tabt sig, fordi hun drikker vand til hvert måltid. På den måde føler hun sig hurtigere mæt.

-Jeg plejede at spise meget slik, men nu kan jeg se, at jeg har spist, når jeg i virkeligheden var tørstig. Studier viser, at 37 % af alle mennesker tager fejl af sult og tørst, forklarer Sarah.

Læs også: Ti gode råd mod migræne

Uge 4: 10 år yngre at se på

Jeg kan næsten ikke tro mine egne øjne, så stor min forandring er. Jeg er jo en helt ny kvinde. De mørke rander under mine øjne er helt væk. Det samme er de røde pletter. Min hud er næsten så spændstig og blød, som da jeg var barn. Det er utroligt. Jeg føler mig slankere og i bedre form, hvilket er vildt, for det eneste jeg har gjort, er at drikke mere vand.

Jeg har været i byen flere gange, og hver gang har jeg vågnet næste dag frisk som en havørn. Uanset hvad der sker, så vil jeg fortsætte med at drikke tre liter vand om dagen til den dag jeg dør, siger Sarah.

Hvem har ikke også lyst til at følge Sarahs eksempel? Det er både nemt og billigt og eneste ulempe er de mange toiletbesøg, men de må da være det hele værd.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-