Verdens mest triste kat

Lige siden vores lille missekat på billedet åbnede øjnene første gang, har den været trist og ked af det. Den har af åbenlyse årsager fået prædikatet verdens mest sørgelige kat, og er nu blevet verdensberømt på sit triste udseende. Ejeren aner ikke, hvordan han skal få katten i godt humør.

Den lille fyr er verdens mest sørgmodige kat


Billedet af denne lille, sørgmodige kat er gået lige i hjertekulen på flere hundrede tusinde mennesker, efter at et billede af den er blevet lagt ud på internettet.

Den lille fyr har endnu ikke noget navn, men betegnes som "verdens mest triste kat". Det er næsten som om tårerne presser sig på, når man ser på fotoet af den lille uldtot. Udtrykket i kattens sørgmodige øjne kan man tolke, som man har lyst til. Men ganske rammende lyder én af kommentarerne på internettet således:

"Bare sig, hvad du ønsker eller har brug for, lille ven, så får du det".

Sender sørgmodige blikke


Læs også: Kat mistede ben og hale


Den nybagte berømthed blev født i et kuld på seks katte. Alle de andre nyfødte trives i bedste velgående, og tumler rundt i lystig leg med garnruller og andet legetøj. Imens sidder vores lille ven det meste af tiden i et hjørne af stuen, og sender sørgmodige blikke efter alt og alle.

Melankoli, tristhed og længsel efter kærlighed er måske ikke lige de udtryk, som nyfødte katte er mest kendt for. Men det er ikke desto mindre tilfældet med dette specielle eksemplar af katteracen. Dens ejere oplyser, at sådan har det været lige siden missekatten første gang åbnede øjnene.

"Hvad laver jeg her og hvorfor?", spørger den tilsyneladende sine omgivelser.

Tusinder af kommentarer

Læs også: Hund lå i kold fryser

Da billedet af den sørgmodige kat blev posted i cybespace, blev nettet i løbet af de første to dage bombarderet med flere hundrede tusinde kommentarer. Alle ville give den lille fyr et navn, og det skortede ikke på fantasifulde forslag: Nugget, Happy, Meowancholia, Bojangles og Tinker var blot nogle af de navne, som folk overalt i verden mente katten skulle have.

Ejeren af katten, der på nettet kalder sig Moonflower, fortæller, at det lille kæledyr lever et luksusliv, og at den får alt hvad den kan drømme om, inklusiv kærlighed, lækker mad og opmærksomhed. Men det har hidtil ikke gjort den glad.

Sidder som regel for sig selv

Læs også: Bamse venter på baby

"Når den ikke sidder og stirrer sørgmodigt ud i luften, bider den i mine tæer og fingre, forfølger vores hund og plukker totter af sine søskende. Men som regel sidder den helt for sig selv, og udtrykket i øjnene er altid sørgmodigt. Jeg vil give alt for at vide, hvad den tænker, og hvad der bekymrer den", fortæller ejermanden.

Foreløbig har han eller hun ikke besluttet sig for et navn. Den sørgmodige fyr kaldes stadig blot "verdens mest triste kat". Udtrykket i missens øjne gør, at den til fulde lever op til prædikatet. Men måske kan berømmelsen verden over give katten noget humør og livsmod. Det trænger den til.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-