Victor Emil reddet fra at blive kvalt

Toårig Victor Emil var tæt på at blive kvalt. Men så kom hans pædagog ham til undsætning.


Det var en formiddag som alle andre i dagsinstitutionen Børnebakken i Hjerting. Den toårige Victor Emil sad på sin plads i rundkredsen. Men pludselig blev den hygge stund vendt til et kaos, da et stykke æble satte sig fast i Victor Emils hals.

Reagerede straks

Pædagogisk assistent, Helle Winkler, reagerede straks og løb ud på badeværelset med drengen, der var blevet slap og blå om læberne.


- Så vidste jeg, at der skulle handles. Jeg vendte bunden i vejret på ham og bankede ham virkelig i ryggen, indtil æblestykket kom ud, og han begyndte at kaste op, fortæller hun til lokalavisen i Esbjerg.


Læs også: Mathilde var død i fem minutter


For Victor Emils mor var det en chokerende besked at få, men hun er meget taknemmelig over, at Esbjerg Kommune havde prioriteret at sende deres pædagogiske medarbejdere på førstehjælpskursus - et kursus, som også Helle Winkler havde gennemgået.


- Han kunne være blevet kvalt, men heldigvis var der en medarbejder, der viste mod og initiativ. Det reddede Victor Emils liv, siger moderen, Anne Sofie Christensen til avisen.


Mia fra "Mig og min mor": Jeg måtte opgive min datter

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-