VIDEO: Bizarre tvillinger deler alt – selv kæresten

Siden Anna og Lucy DeCinque var små, har de australske tvillinger delt alt. Det gør de nu 28-årige piger stadig. De deler bil, job, tøj, Facebook-side – og endda kæreste. Søstrene har desuden brugt over 1,2 millioner kroner på plastik-operationer, så de ligner hinanden endnu mere. Se en video med de bizarre tvillingepiger herunder.

Anna og Lucy DeCinque. Hvem der er hvem er vi ærligt talt lidt i tvivl om.

At tvillinger har et helt særligt bånd til hinanden og i visse tilfælde nærmest ved, hvad den anden tænker og føler, har man hørt før. At tvillinger deler tøj og smag er heller ikke usædvanligt. Men at et par voksne tvillingepiger nærmest lever ét liv med både fælles job, økonomi og - ja, kæreste - er vist ikke helt normalt.

LÆS OGSÅ: Hustrumorder i dating-program

Men det er lige, hvad 28-årige Anna og Lucy DeCinque fra Perth i det vestlige Australien gør.

(SE VIDEO MED ANNA OG LUCY I BUNDEN AF DENNE ARTIKEL)

Plastik-opereret for 1,2 millioner

De to piger, som kom til verden med et minuts mellemrum i 1986, er nærmest besat af hinanden. De fuldender hinandens sætninger, forlader nærmest aldrig hinandens side, og så har de endda brugt lidt over 1,2 millioner kroner på plastikkirurgi, så selv minimale forskelle i deres udseender er blevet ensrettet.

De har fået pumpet både læber og bryster større, og har fået identiske, falske øjenbryn og - vipper. Alt sammen fordi, de simpelthen VIL være fuldstændig ens.

Har sex sammen

De har, som nævnt, endda samme kæreste, elektromekanikeren Ben Byrne, som åbenbart intet har imod at se dobbelt, hver gang han vågner i sengen om morgenen - for, ja, trekløveret sover skam sammen.

LÆS OGSÅ: Hun er 2,07 - han er 1,65

- Det er ikke underligt for os. Vi har samme smag i alt, så selvfølgelig kan vi også begge lide den samme mand. Vi er alle sammen samlet, selv når vi har sex, og hvis vi kan lide den samme fyr, så er det bare sådan, forklarer Lucy til Daily Mail.

Anna og Lucy har fulgtes ad siden vuggestuen. De har altid gået i samme klasse, og de har taget den samme uddannelse inden for hud- og skønhedspleje.

Kun et ar til forskel

Deres udseende og opførsel var så ens, at deres far, som døde for fire år siden, havde svært ved at skelne dem fra hinanden - kun et lille ar på Annas pande, fra et styrt på badeværelsesgulvet, viste en forskel. Pigernes mor har dog på en eller anden måde altid kunnet se, hvem der var hvem.

Selv om pigerne i dag deler samme kæreste, har de tidligere haft hver sin. Men det betød ikke, at de ikke stadig delte dem.

LÆS OGSÅ: Baby fik hovedet i klemme i sin potte

- Vi havde det sjovt, især da vi var yngre. Vi byttede kærester, hvis vi kedede os, siger Lucy.

Har kun ét job

Siden pigerne var 19 år, har de forsøgt nærmest at smelte sammen i en person. De spiser den samme mad, køber det samme tøj, deler mobiltelefon, bil, Facebook-side, og de har det samme job, som de deler, på et plejehjem.

- Vi bliver aldrig trætte af hinanden, selv om vi altid er sammen. Selvfølgelige skændes vi. Når du er sammen med en anden 24/7, kommer man til at skændes og gå hinanden på nerverne. Men vi bliver altid gode venner igen, forklarer Lucy.

Det er ikke sundt

- Vi ved altid, hvad den anden tænker. Vi er også holdt op med at købe gaver til hinanden, fordi vi altid endte med at købe det samme, siger Anna og kigger med et fnis på sit eget spejlbillede i søsterens ansigt.

- Vi mærker også hinandens smerte. Hvis Lucy er til tandlægen, kan jeg mærke hendes smerte, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: Tvillinger født i hvert sit år

Pigerne er blevet advaret om, at deres ekstremt tætte bånd nok ikke er alt for sundt, og at de risikerer at få nogle alvorlige psykiske problemer, hvis en af dem en dag flytter, bliver gift eller dør. Men det rører dem ikke.

- Vi kan slet ikke forestille os en dag, hvor vi ikke er sammen. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg aldrig, det vil ske, siger Lucy.

Se videoen med Anna og Lucy her:

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-