VIDEO: Endnu en pige skudt fordi hun giftede sig med sin elskede

Så skete det igen. En 18-årig pakistansk pige, Saba, fik familiens ”kærlighed” at føle, da hun giftede sig med den, hun elsker. Hendes egen far, onkel, bror og tante skød hende to gange, proppede hende i en sæk og smed hende i vandet. Mirakuløst overlevede hun. Nu jager politiet gerningsmændene. Se videoen med Saba, hvor hun selv fortæller om mordforsøget, herunder.

Hårdt medtaget men i live fortæller Saba om mordforsøget.

Se videoen med Saba nederst i denne artikel.

Selv kalder de det "æres-drab", men der er absolut intet ærefuldt over det. I virkeligheden burde betegnelsen være "kujon-drab".

For 14 dage siden var det den gravide Farzana Iqbal, det gik ud over, da hendes egen familie angreb hende, og under hujen og skrigen stenede hende til døde i byen Lahore i Pakistan, fordi hun havde fulgt sit hjerte og giftet sig med den mand, hun elskede.

LÆS OGSÅ: Stenet ihjel for at elske sin mand

Sker 1.000 gange om året

Dén sag vakte international bestyrtelse og fordømmelse.

Men det har tydeligvis ikke gjort indtryk på en stor gruppe mennesker i Pakistan, hvor der ifølge menneskerets-organisationer, sker op mod 1.000 lignende drab hvert år. Og det er endda kun de sager, medierne har kendskab til!

For et par dage siden var det så 18-årige Saba Maqsood fra Punjab-provinsen, det gik ud over. Saba havde begået den "forbrydelse" at gifte sig med sin nabo, Muhammad Qaiser, fem dage forinden, og det gjorde hendes familie så rasende, at de besluttede sig for at slå hende ihjel. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Skudt og forsøgt druknet

De tvang Saba med til byen Hafizabad, hvor de skød hende to gange, en gang i ansigtet og en gang i højre hånd, hvorefter de stoppede den blødende pige i en sæk og smed hende i kanalen. Så stak de af.

LÆS OGSÅ: Nyt håb for dødsdømte Meriam

Heldigvis genvandt Saba bevidstheden efter nogle øjeblikke i vandet, og det lykkedes hende at befri sig fra sækken og svømme ind til bredden.

- Hun er en modig pige. Hun kravlede op af kanalen og begav sig til en benzinstation, hvorfra et redningshold bragte hende til hospitalet, fortæller den lokale politichef, Ali Akbar.

Kujonerne stak af

Her afgav den hårdt sårede 18-årige pige følgende forklaring til politiet:

"Jeg er blevet tortureret og skudt af min far, Maqsood Ahmad, min bror, Faisal Maqsood, onkel, Ashfaq Ahmad, og hans kone, Sajida Bibi."

Saba er nu erklæret uden for livsfare, og politiet har indledt en jagt på gerningsmændene.

LÆS OGSÅ: Ferien endte med sorg og død

I forgårs stormede de Sabas fars hjem, men både faderen, broderen, onklen og tanten havde taget flugten. De kujonagtige familiemedlemmer havde åbenbart ikke ære nok til at blive og tage konsekvensen for deres handlinger.

Se den rystende video med Saba her:
Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-