Video: Orangutangbaby reddes fra et liv i fangeskab

Sulaima blev fundet moderløs i junglen af en bunde på Borneo. Han tog hende med sig hjem, fordi han mente, at hun kunne blive et sjovt kæledyr for familien. Hun fik et reb og halsen og blev bundet fast til en pæl på et betongulv. Bonden, der ikke vidste noget om orangutanger, gav hende den helt forkerte kost. Da hun blev reddet, var hun tæt på at dø af fejlernæring. Se det dejlige sted, hvor Sulaima ender, inden hun igen skal sættes fri i naturen.


I naturen spiser orangutanger kun frugter, blade, blomster, insekter, bark og honning. Stakkels lille Sulaima fik ikke andet end ris og tofu af sin fangevogter.

Læs også: Orangutang redder uønsket hund

Se den rørende video af Sulaimas redningsaktion. Hun fornemmer, at man vil hende godt, og hun klynger sig til sin redningsmand, som de forlader det fængsel, som hun har opholdt sig i.

Hun har sår og rifter på halsen og håndleddene efter at have været bundet til en pæl, og hendes mave strutter unaturligt på grund af længere tids fejlernæring.

Se også:Video: Kat fik ællinger

Heldigvis havner Sulaima i en orangutang-skole sammen med andre orangutangunger. Her skal hun lære en masse, inden hun igen kan blive sat fri i naturen på Borneo, når hun er 3 år.

Prøv lige at se den trillebør fuld af orangutangbabyer 1:23 min inde i videoen. Det er så kært, at man næsten ikke kan holde det ud.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-