Vil redde lille Tinas liv

-Det ville knuse mit hjerte, at se Lisa blive lagt i en evig søvn, skriver tennisstjernen Caroline Wozniacki på Instagram efter hun har besøgt et dyreinternat i Miami. Hun lægger samtidig et par søde billeder af hunden Tina op på sin side og håber dermed, at nogle vil falde for den lille charmerende Tina og redde hendes liv.


Tennisspilleren Caroline Wozniacki, 24, er ikke bare god til legen med ketsjer og bold. Hun har også et svagt punkt for verdens dyr. Derfor valgte hun, at besøgte dyreinternatet drevet af Miami-Dade Animal Service, og hun faldt fuldstændigt for den søde hund, Tina.

SE OGSÅ: Hun kunne ikke holde tårerne tilbage

Da hun fik at vide, at internatet havde svært ved at finde et nyt hjem til Tina, valgte hun at appellere til sine Instagram- følgere i USA:

-Jeg har besøgt det fantastiske kæledyrs internat Miami Dade Animal Service, skriver hun på Instagram.

Det vil knuse mit hjerte

- Her mødte jeg den smukkeste, mest perfekte engel, som leder efter et kærligt hjem. Jeg ville ønske, jeg kunne tage Lisa med mig hjem, men med al mit rejseri og min travle kalender, er det desværre ikke muligt.

LÆS OGSÅ: Sussi fundet i Norge efter et halvt år

-Det ville knuse mit hjerte, at se Lisa blive lagt i en evig søvn, så jeg håber, at der er nogle, der måske har et kærligt hjem til hende. Det er på høje tid og det haster meget for dyreinternatet, som leder efter et kærligt fremtidigt hjem, skriver hun på engelsk, og opfordrer alle interesserede til at møde frem på dyreinternatet på lørdag for at redde Lisas liv.

Nye hjem til hjemløse

Miami-Dade Animal Service er en organisation, der arbejder mod dyremishandling og for dyrevelfærd for hjemløse eller bortløbne kæledyr. De arbejder hele tiden på at finde nye hjem for hjemløse dyr, og har officielt den politik, at ingen dyr skal aflives.

LÆS OGSÅ: Trøster mor under operation

Men som de skriver på deres hjemmeside: Vi må se i øjnene, at vi hele tiden har den udfordring, at vi har begrænset plads. Til tider er vores internat fyldt til grænsen af vor kapacitet.

Og det er netop sådan situationen er i øjeblikket. Og det er derfor, Tina, nu er i fare for at miste livet.