Vild kat belejrede penisionister

En aggressiv vildkat har formået at holde et rystet pensioneret ægtepar fanget på deres soveværelse i næsten to dage. Efter flere angreb turde ægteparret ikke komme ud, før en nabo i lædertøj hjalp dem i kampen mod vilddyret.

Tag dig i agt, hvis en kat smiler på denne måde. Et ældre ægtepar blev angrebet og holdt som gidsler i deres eget soveværelse.


Et ældre ægtepar fra Kent i England har fået et noget andet syn på områdets ellers så omgængelige katte. Det fik nemlig her forleden en temmelig vild en på besøg, der nægtede at forlade deres hus.

Kat gik bersærk

LÆS OGSÅ: Abe redder uønsket hund

Manden i huset, Bruce Gought, er som tidligere lufthavnsmedarbejder vant til at rykke i lidt af hvert, så han anså det for en bagatel at få katten ekspederet ud i det fri. Han har dog forklaret til avisen Sunday Mail, at det gik helt galt, da han ville bruge en kost til at lempe dyret ud med. Kort efter gik katten nemlig bersærk og angreb ham med både bid og kløer, så han efterfølgende måtte have en stivkrampe-vaccination.

Fanget i blindgyde

Han har forklaret, at katten efterfølgende kravlede op i gardinerne, hvor den hvæssende gjorde det klart, at den ikke agtede at forlade huset. Parret så derfor ikke anden udvej end at flygte ind i soveværelset. Det viste sig dog at være noget af en blindgyde, for hver gang parret forsøgte at komme ud, stod katten klar til at angribe fra gardinstangen.
- Den må være kommet ind gennem et åbent vindue. For pludselig stod den i gangen, fortæller Bruce Gought til avisen, hvor han også fremviser sin forbinding på armen, hvor blodet har trukket igennem.
Parret ringede herefter til den lokale katteværns-organisation RSPCA, der dog afviste, at hjælpe, da de kun tog sig af nødstedte katte - ikke nødstedte pensionister.

LÆS OGSÅ: Pige reddet af taknemmelig kat

- Det var jeg noget overrasket over og faktisk også noget sur over, lyder det fra Bruce Gought.
Først næste dag blev parret hjulpet ud fra soveværelset. En 58-årig nabo iklædt kraftig lædertøj fik held til at presse katten ud i det fri, så pensionistparret atter kunne færdes frit i deres eget hjem.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-